Σάββατο 19.06.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βρήκαν σπίτι 4 υπερηλικιωμένες Τρικαλινές που θα έμεναν στο δρόμο

08.01.2021

Αγώνα δρόμου και ανθρωπιάς έκανε η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Δήμητρα Παππά για την φιλοξενία στο παράρτημα Τρικάλων τεσσάρων ηλικιωμένων γυναικών που φιλοξενούταν στο γηροκομείο ΟΙΚΑΔΕ που δεν άντεξε την κρίση και έβαλε λουκέτο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο, αφού δεν έχουν κανένα δικό τους.

Σύμφωνα με την πρόεδρου του Κέντρου που μίλησε στο Ράδιο Ζυγός χθες το απόγευμα στην εκπομπή «Χαμηλές Πτήσεις» λίγο πριν τα Χριστούγεννα η θεράπων γιατρός τους έκανε γνωστό το όλο ζήτημα με αποτέλεσμα να κινηθεί άμεσα όλος ο μηχανισμός με την υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας Δόμνα Μιχαηλίδου να δίνει το πράσινο φως ώστε να δρομολογηθεί οριστική λύση για τις τέσσερις γυναίκες που είναι άνω των 80 ετών.

Τις επόμενες μέρες μετά τα αποτελέσματα των τεστ covid 19 και τις απαραίτητες εξετάσεις θα φιλοξενηθούν στη δομή του Κεφαλόβρυσου.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη, της βουλευτού Κατερίνας Παπακώστα, αλλά και του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Μπουτίνα.