Τετάρτη 24.04.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Λέγκα για Περιφέρεια κόντρα στον Αγοραστό προτείνει ο Αναστασίου

14.02.2018

Το ενδιαφέρον του Νίκου Λέγκα να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης ακόμη και… κόντρα στον Αγοραστό, μετέφερε με δηλώσεις του σήμερα στη στη Λέσχη 97,6 ο πρώην αντιδήμαρχος Χρήστος Αναστασίου.

Ο κ. Αναστασίου δηλώνει αποφασισμένος να είναι απέναντι στον Αγοράστό και τον Χρήστο Μιχαλάκη για τα κονδύλια που έκοψαν από το δήμο Τρικκαίων.

Ποιο συγκεκριμένα ανέφερε:  «Έχω εκφράσει το ενδιαφέρον να είμαι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης  και ανήκω στη μεγάλη παράταξη της Ν.Δ., οπότε πρέπει να περιμένω και τις αποφάσεις της παράταξης. Από κει και πέρα περιμένουμε όμως να ψηφιστεί και ο νόμος περί περιφερειών γιατί μπορεί να αλλάξουν πολλά πράγματα. Αν ο αντιπεριφερειάρχης δεν εκλέγεται απευθείας από το λαό αλλά ορίζεται από τον περιφερειάρχη δεν θα είμαι υποψήφιος, γιατί υπάρχει περίπτωση εγώ να πάρω 20.000 σταυρούς και να γίνει κάποιος άλλος αντιπεριφερειάρχης.

Μιλάω με πολλούς ανθρώπους και έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από διάφορα πρόσωπα που θέλουν να κάνουν κάτι καινούριο. Και με το Νίκο Λέγκα μιλάμε σε τακτική βάση. Δεν θεωρώ ότι είναι ‘αντάρτικο’ μια υποψηφιότητα απέναντι στον κ. Αγοραστό γιατί κατ’αρχήν ακόμα δεν έχει αποφανθεί το κόμμα ποιον θα στηρίξει. Είμαι αντίθετος όμως και στην τρίτη υποψηφιότητα του κ. Αγοραστού, δεν μπορεί κάποιος να είναι υποψήφιος για δεκαετίες. Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξω αυτούς τους ανθρώπους από τη στιγμή που αδικηθήκαν τα Τρίκαλα. Και η υποψηφιότητα μου πηγάζει από αυτό το γεγονός, ότι αδικηθήκαν τα Τρίκαλα όταν η περιφέρεια μου έκοψε ως αντιδήμαρχο κοινωνικής μέριμνας τα κονδύλια για το κοινωνικό εστιατόριο.

Όσο για την απήχηση που έχω αρκεί να πω ότι από το σπίτι μου ως το δημαρχείο κάνω 3 ώρες να φτάσω περπατώντας γιατί με σταματάνε όλοι οι πολίτες στο δρόμο. Μπορεί να μην εκλεγώ, αλλά αν κατέβω δεν θα περάσουν ευχάριστα.»