Τετάρτη 22.05.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με λεωφορείο στην Αθήνα κατά του φορολογικού οι Τρικαλινοί δικηγόροι

16.11.2023 /

Αποφασισμένοι για όλα είναι οι δικηγόροι των Τρικάλων, ώστε να πάρει πίσω η κυβέρνηση το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που σύμφωνα με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Τρικάλων Νίκο Γουγουλάκη είναι άδικο και θίγει κυρίως τους μικρούς δικηγόρους.

Ο κ. Γουγουλάκης μιλώντας χθες το απόγευμα στις «Χαμηλές Πτήσεις» στο ράδιο Ζυγός δήλωσε πως με τα νέα φορολογικά μέτρα η Κυβέρνηση δεν καταπολεμά τη φοροδιαφυγή. Προστατεύει τους λίγους, τα μεγάλα εισοδήματα, σε βάρος των πολλών.

Με την εισαγωγή φορολογητέου τεκμαρτού εισοδήματος, με τη φορολόγηση δηλαδή εισοδήματος που δεν έχει αποκτηθεί, οδηγείται σε αφανισμό μεγάλο τμήμα ελευθέρων επαγγελματιών και επιστημόνων.

Μάλιστα είπε πως στις 22 του μήνα ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρικάλων θα παραβρεθεί στην μεγάλη συγκέντρωση που θα γίνει στην Αθήνα και για αυτό το λόγο θα υπάρχει λεωφορείο με το οποίο θα μεταβούν τα μέλη του.

Επίσης την ερχόμενη Παρασκευή θα υπάρξει σύσκεψη με τους Προέδρους του Επιμελητηρίου, των ΕΒΕ και των Εμπόρων Γιαγιάκο, Αγγελάκη και Μπλουγούρα αντίστοιχα, ώστε να οργανωθούν οι περαιτέρω κινήσεις.

Παράλληλα ο κ. Γουγουλάκης θα συναντηθεί με τους βουλευτές του νομού, ώστε να διερευνήσει τις προθέσεις τους και τη στάση που θα κρατήσουν στην ψήφιση του ν/σ.

Αυτές τις ημέρες και μέχρι τις 22 του μήνα οι δικηγόροι απέχουν απ’ όλες τις δίκες.

[fbcomments]