Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:
ΔΕΥΤΕΡΑ 23-01-2023
ΤΕΤΑΡΤΗ 25-01-2023
ΤΕΤΑΡΤΗ 25-01-2023
Ολιγόλεπτη διακοπή από 08:00 – 08:10 και από 12:50 – 13:00 το χωριό Μεγαλοχώρι, το εκκοκκιστήριο δεξιά και αριστερά δρόμου Μεγαλοχωρίου Τρικάλων, εργοστάσιο Κλίαφας, τμήμα της οδού Πατουλιάς αριστερά και δεξιά, ψυγεία Λαναρά, Σίδερα Γαλάνης, Βαγγελοκώστας, δεξιά και αριστερά του περιφερειακού Τρικάλων Καρδίτσας από τον κόμβο Μεγαλοχωρίου έως και το μουσικό γυμνάσιο, μάντρες αυτοκινήτων, Μόκιας καθώς και Ταπητοκαθαριστήριο Αμβράζη, Τάμπος, Ι. ΚΤΕΟ Κουτσονάσιος.
ΠΕΜΠΤΗ 26-01-2023
Ολιγόλεπτη διακοπή από ώρα 08:00 – 08:10 και από 11:50 – 12:00 Ε.Ο. Τρικάλων Λαρίσης από το ύψος της ΒΙΟΣΕΡ δεξιά του δρόμου προς Τρίκαλα έως Μεγαλοχώρι, τμήμα του χωριού Μεγαλοχώρι περιμετρικά του γυμνασίου και έξοδος προς Λάρισα έως έπιπλα Κόκκας, δεξιά και αριστερά του περιφερειακού Μεγαλοχωρίου έως κόμβο Μεγαλοχωρίου, από Δέλτα Λαρίσης δεξιά και αριστερά έως Εβραϊκό Νεκροταφείο, Λεπτοκαρυά, οικ. Τρίκκη, Σωτήρα, Ράξα Αρδάνι, οικ. Χαϊδεμένη, Ρίζωμα, Πλάτανος, και δεξιά του δρόμου από κόμβο Καλαμπάκας προς Καλαμπάκα έως αντιπροσωπία Μανώλης
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-01-2023
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.