Τετάρτη 30.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Θύμα δέσμευσης λογαριασμού και ο σύμβουλος Γιώργος Μητσιούλης

14.01.2016

Ακόμη και ο επικεφαλής της Παράταξης «Τρίκκη Πολιτεία» και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μητσούλης έπεσε… θύμα μπλοκαρίσματος του λογαριασμού από τον δήμο, ο οποίος χθες το μεσημέρι μέσα στα νεύρα επισκέφθηκε το γραφείο της αντιδημάρχου Χρυσάνθης Δαλκαφούκη που φαίνεται να έχασε και τα αυγά και τα καλάθια από την κίνηση αυτής της δημοτικής αρχής.

Στον κ. Μητσιούλη δεσμεύτηκε λογαριασμός της οικογενείας του για εισφορά σε χρήμα χωρίς ποτέ να κληθεί να έρθει σε διακανονισμό για το ποσό.

Οι πολεοδομικές υποθέσεις για τις οποίες έχουν δεσμευτεί λογαριασμοί ανέρχονται σε εκατοντάδες, ενώ πολλές από αυτές ακόμη είναι σε εκκρεμότητα χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί το ακριβές ποσό και είναι και σε βάθος δεκαετιών. Μάλιστα χθες οι οικονομικές υπηρεσίες έτρεχαν και δεν έφταναν από υπόθεση όπου δεσμεύτηκε από λάθος λογαριασμός στην Αρτα επειδή η κάτοχος είχε το ίδιο ονοματεπώνυμο με Τρικαλινή οφηλέτρια.

Άλλη περίπτωση είναι αυτή που δεσμεύτηκε λογαριασμός ανάπηρης γυναίκας και δεν μπορεί να πάρει τη σύνταξη γιατί ο εγγονός της χρωστούσε από κλήσεις και ο οποίος δεν είναι εν ζωή.

20160114_130951