Σάββατο 08.08.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στις κάλπες οι δάσκαλοι του ν. Τρικάλων

13.11.2019

Στις κάλπες θα βρεθούν οι δάσκαλοι του νομού Τρικάλων την 27 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.30 στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Τρικκαίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου νωρίτερα «θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης όπως αυτά ορίζονται από το καταστατικό του Συλλόγου μας

  1. Απολογισμός έργου του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Οικονομικός απολογισμός και έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής.
  3. Κριτική και έγκριση πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.
  4. Απολογισμός αιρετών ΠΥΣΠΕ.
  5. Ενημέρωση αντιπροσώπων για την 88η Γ.Σ. της ΔΟΕ.
  6. Τοποθετήσεις και ανάπτυξη θέσεων εκπροσώπων παρατάξεων και μεμονωμένων υποψηφίων για το Διεκδικητικό Πλαίσιο και το πρόγραμμα δράσης για τη διετία 2017-2019.
  7. Αρχαιρεσίες.

Σημείωση: Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει με το πέρας της Γενικής Συνέλευσης. Οι συνάδελφοι να έχουν μαζί τους ταυτότητα. Όσοι συνάδελφοι υπηρετούν  με απόσπαση ή είναι αναπληρωτές μπορούν να εγγραφούν την ημέρα της Γ.Σ πληρώνοντας τη συνδρομή στον ταμία (31€ οι αποσπασμένοι, 18€ οι αναπληρωτές και 10€ οι αναπληρωτές Μ.Ω.).

Συνάδελφοι για τη  Γενική Συνέλευση μας έχει δοθεί απ’ τον Δ/ντή Π.Ε άδεια μίας ημέρας. Επομένως η παρουσία όλων των μελών του συλλόγου μας είναι υποχρεωτική και να δηλώσουν την παρουσία τους ενυπόγραφα. Όσοι συνάδελφοι δεν είναι μέλη του συλλόγου έχουν την υποχρέωση να παραβρίσκονται στο σχολείο τους, με ευθύνη των διευθυντών του σχολείου τους».

Οι υποψήφιοι

Επίσης: «το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων, καλεί τις παρατάξεις ή μεμονωμένους υποψηφίους/ες να καταθέσουν τις υποψηφιότητες (ψηφοδέλτια) για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων, για τη διετία 2019-2021, μέχρι την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20.00 στα γραφεία του Συλλόγου».