Σάββατο 31.07.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Για νέα διοίκηση ψηφίζουν οι δάσκαλοι

26.10.2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων, καλεί τις παρατάξεις ή μεμονωμένους υποψηφίους/ες να καταθέσουν τις υποψηφιότητες (ψηφοδέλτια) για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Τρικάλων, για τη διετία 2017-2019, μέχρι την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 20.00 στα γραφεία του Συλλόγου.

Και γενική συνέλευση

Επίσης σύμφωνα σε ανακοίνωση που υπογράφουν για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος Τρικάλης Χρήστος και η γραμματέας Καρατζούνη Ιωάννα, επισημαίνεται:

«Συνάδελφοι/σες

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 8.30 στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γ.Σ  που με απόφαση του Δ.Σ θα είναι και καταστατική (το καταστατικό του συλλόγου πρέπει να επικαιροποιηθεί)  με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης όπως αυτά ορίζονται από το καταστατικό του συλλόγου μας

 1. Απολογισμός έργου του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
 2. Οικονομικός απολογισμός και έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής.
 3. Τροποποίηση καταστατικού.
 4. Κριτική και έγκριση πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.
 5. Τοποθετήσεις και ανάπτυξη θέσεων εκπροσώπων παρατάξεων και μεμονωμένων υποψηφίων για το Διεκδικητικό Πλαίσιο και το πρόγραμμα δράσης για τη διετία 2017-2019.
 6.  Απολογισμός αιρετών ΠΥΣΠΕ.
 7. Αρχαιρεσίες.

Σημείωση: για να γίνει τροποποίηση του καταστατικού απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία 2/3 των μελών του συλλόγου.

 • Βασική αλλαγή είναι το όνομα του Συλλόγου, με νέα ονομασία: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
 • Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει με το πέρας της Γενικής Συνέλευσης.
 • Οι συνάδελφοι να έχουν μαζί τους ταυτότητα.
 • Όσοι συνάδελφοι υπηρετούν  με απόσπαση ή είναι αναπληρωτές μπορούν να εγγραφούν την ημέρα της Γ.Σ πληρώνοντας τη συνδρομή στον ταμία.

Συνάδελφοι για τη  Γενική Συνέλευση μας έχει δοθεί απ’ τον Δ/ντή Π.Ε άδεια μίας ημέρας. Επομένως η παρουσία όλων των μελών του συλλόγου μας είναι υποχρεωτική και να δηλώσουν την παρουσία τους ενυπόγραφα. Όσοι συνάδελφοι δεν είναι μέλη του συλλόγου έχουν την υποχρέωση να παραβρίσκονται στο σχολείο τους, με ευθύνη των διευθυντών του σχολείου τους».