Τετάρτη 03.03.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Οχι στο “ερωτηματολόγιο – κόλαφος” από τους δασκάλους

11.02.2020 /

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων με ομόφωνη απόφασή του, σε έκτακτη συνεδρίαση  την Κυριακή 9 Φλεβάρη του 2020, καλεί όλους τους συναδέλφους, που υπηρετούν στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Τρικάλων, να μην συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο-κόλαφο για τους συναδέλφους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, που στάλθηκε από τον Προϊστάμενο του ΚΕΣΥ Απόστολο Σπαθή, μάλιστα χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του email και υπογράφοντας με τη θεσμική του ιδιότητα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώντας και εκμεταλλευόμενος τον θεσμικό του ρόλο, με μια δήθεν απροσδιόριστη έρευνα, να  λειτουργεί ως προπομπός για τα επερχόμενα σχέδια του Υπουργού Παιδείας και όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, για την αξιολόγηση των Διευθυντών, των Σχολικών Μονάδων και των Εκπαιδευτικών μέσα και από την προσχηματική αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι, οι εκπαιδευτικοί δεν πρόκειται να αποδεχτούν επαναφορά σε λογικές αξιολόγησης-χειραγώγησης που προαναγγέλλει ο πρόεδρος του Ι.Ε.Π. με κάθε ευκαιρία σε ολοφάνερη, όπως φαίνεται καθαρά σύμπλευση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Η αντίδρασή μας θα είναι δυναμική και θα ανατρέψει τα σχέδιά τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΡΙΚΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΑΜΠΑΚΑ ΟΛΓΑ