Τετάρτη 23.06.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΔΑΚΕ: “Επιστροφή από την καλοκαιρινή Ραστώνη για το ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ του ΓΝΤ”

26.09.2020

Καλωσορίζουμε και πάλι τους συναδέλφους του Ο.Μ και του Τμήματος υγείας (όχι του επίσημου ΣΥΡΙΖΑ) μετά της προσέλευσής  τους στην υπηρεσία λόγω παρατεταμένων καλοκαιρινών διακοπών (αναρρωτικών, συνδικαλιστικών, κανονικών αδειών κλπ).

Μετά τον καταιγισμό τηλεφωνημάτων παραγόντων και μη για ευνοϊκή μεταχείριση των ιδίων και αφού έπεσαν στο κενό,  θυμήθηκαν τον covid_19  και το νοσοκομείο μας.

Θέλουμε να  ενημερώσουμε τους πολίτες των Τρικάλων πως ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος εξέτασης υπόπτων ασθενών υπήρχε και υπάρχει στο ισόγειο του νοσοκομείου σύμφωνα με τις εισηγήσεις των θεσμικά επιστημονικών οργάνων ΔΙΥ ΔΝΥ Επιστημονικό Συμβούλιο και Επιτροπή Λοιμώξεων, όπως επίσης υπάρχει χώρος αναμονής αυτών στην είσοδο του νοσοκομείου μας.

Αξίζει να σημειώσουμε, εφόσον δεν το γνωρίζετε, πως στον 4ο όροφο υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα περίθαλψης επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid_19 και μάλιστα μόλις εχθές είχαμε το πρώτο εξιτήριο ασθενούς με πνευμονία άμφω ο οποίος ιάνθηκε πλήρως και εξήλθε αρνητικός στον covid-19.

Όσον αφορά την αυτόνομη λειτουργία των ΤΕΠ που θίγετε, να σας ενημερώσουμε ότι μετά την παταγώδη αποτυχία σας για την ίδρυσή τους επί των ημερών σας και αφού φυσικά καλυφθήκατε με τις φωτογραφικές προκηρύξεις – προσλήψεις ημετέρων σας, που μόνο στα ΤΕΠ δεν εργάστηκαν, να  ενημερώσουμε τους πολίτες των Τρικάλων και για αυτό, πως έως το τέλος του μήνα θα λειτουργεί ειδικός χώρος διαλογής και διαχείρισης υπόπτων κρουσμάτων covid_19  με ξεχωριστή είσοδο για ευνόητους λόγους. Έτσι θα γίνει αποσυμφόρηση των ΤΕΠ τα οποία θα συνεχίσουν να καλύπτουν τις ανάγκες του παθολογικού και χειρουργικού τομέα στα πλαίσια της επείγουσας ιατρικής.    Θα αναρωτηθείτε εδώ για την επάνδρωσή τους από γιατρούς. Κάνετε λιγάκι ακόμα υπομονή και θα ενημερωθείτε.     Όσο για τη ΜΕΘ σας ενημερώνουμε πως αυτή τη στιγμή έχει 10 αναπτυγμένες κλίνες με δυνατότητα να λειτουργήσουν και άλλες κλίνες σύμφωνα με τις ανάγκες που θα θέσει το συντονιστικό όργανο της 5ης ΥΠΕ και αφού έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες όπως ορίζεται στην χθεσινή ΚΥΑ, φροντίστε λίγο να ενημερωθείτε.

Για το υγειονομικό υλικό που αναφέρεστε είσαστε εκτός τόπου και χρόνου. Αυτή τη στιγμή υπάρχει όλο το απαραίτητο προβλεπόμενο υλικό και τηρεί τις προδιαγραφές ασφάλειας έτσι ώστε κανένας εργαζόμενος να μην εκτίθεται σε κίνδυνο.

Τέλος για την πρόσληψη ιατρού Ακτινολόγου που αναφέρεστε,  παρά την πολυετή προσπάθειά σας για τη διάλυση του συγκεκριμένου τμήματος με πρωτοφανείς  επιθέσεις ακόμα και δημόσιες, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για την λειτουργία του Μαγνητικού τομογράφου. Για τα ασανσέρ ας φροντίζατε κάποια από τις περιβόητες δωρεές σας να διατεθούν για την συντήρηση-πιστοποίησή τους.

Υ.Γ Η φανερή έλλειψη επιχειρημάτων σας, η απόκρυψη της αλήθειας, η εμμονή σας με την εξουσία, μας κάνει να πιστεύουμε πλέον και με αποδείξεις ότι το μόνο που επιδιώκετε τελικά είναι τον εγκλωβισμό όλων των διοικήσεων διαχρονικά και λήψη αποφάσεων αποκλειστικά από εσάς εκθέτοντας διαχρονικά τις διοικήσεις και τον κομματικό χώρο που ισχυρίζεστε ότι ανήκετε.

Με τιμή

ΔΑΚΕ Νοσοκομείου Τρικάλων.