Κυριακή 05.02.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

“Sold out”… για το βιβλίο Χριστόπουλου που παρουσίασε η Κοντοτόλη

10.12.2022

Με κόσμο που δεν έβρισκε καρέκλα να καθίσει στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Δημήτρη Χριστόπουλου, Κοσμήτορα της Σχολής Πολιτικών Επιστημών Παντείου Πανεπιστημίου, «Ταξίδι στο κράτος: Κυριαρχία, δίκαιο και δικαιώματα».

Τον καθηγητή προλόγισε το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων και εν δυνάμει υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνα Κοντοτόλη η παρουσία της οποίας προσέλκυσε στην παρουσίαση το σύνολο σχεδόν των στελεχών του κόμματος στα Τρίκαλα.

Με τον συγγραφέα συζήτησαν οι Γεωργία Σπυροπούλου, νομικός – υποψήφια διδάκτορας Παντείου Πανεπιστημίου και ο Βασίλης Παπαστεργίου, δικηγόρος Αθηνών.

Στην παρουσίαση βρέθηκαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Γιάννη Ραγκούση, ο βουλευτής Τρικάλων Σάκη Παπαδόπουλο οι πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Σιμορέλης, τους εν δυνάμει υποψήφιους Βουλευτές Χρήστο Μπουλογεώργο, Χρήστο Πουλιανίτη, Γιώργο Τσιάκαλο, Γιάννη Χάϊδο, τα μέλη της ΝΕ Τρικάλων Σταύρο Νταούλα, Χρήστο Μπάτζιο, Θανάση Μπουλογεώργο.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση του “Ενεργού Πολίτη” την Δευτέρα

 

[fbcomments]