Τρίτη 25.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αυξημένοι οι ρύποι των αυτοκινήτων στα Τρίκαλα

09.06.2016

Ανησυχητικό είναι το συμπέρασμα από την μέτρηση εκπομπής ρύπων των αυτοκινήτων στην πόλη των Τρικάλων, μετά από τη δειγματοληπτική έρευνα που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων στα Τρίκαλα.

Σε δελτίο τύπου επισημαίνεται πως : «Δυστυχώς ο αριθμός των αυτοκινήτων που δεν πετυχαίνουν σωστές εκπομπές είναι ιδιαίτερα αυξημένος. Αυτό είναι ανησυχητικό και αντικατοπτρίζει την εικόνα που έχουμε καθημερινά στις επιχειρήσεις μας δηλαδή την αδυναμία των πολιτών να συντηρήσουν σωστά τα αυτοκίνητα τους».  

Πιο συγκεκριμένα «Την Κυριακή 6 Ιουνίου 2016, στην Κεντρική πλατεία των Τρικάλων ο  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ πραγματοποίησε δωρεάν έλεγχο εκπομπών καυσαερίων σε 121 αυτοκίνητα

Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την προσέλευση τους , τα μέλη του Συνδέσμου μας που συνέβαλαν στην άψογη εκτέλεση της εκδήλωσης μας , τους Συνδιοργανωτές μας , την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων , τον Δήμο Τρικκαίων , το Βιομηχανικό Επιμελητήριο Τρικάλων & τέλος τους χορηγούς μας το ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ,την εταιρία ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε, την εταιρία ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ – ΑΦΟΙ ΓΑΝΤΖΟΥΛΑ, & την Αντιπροσωπεία CAFFE EXCELSIOR – ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΟΥΜΑΣ».

Τα αποτελέσματα

αποτελεσματα μετρήσεων_Page_1 αποτελεσματα μετρήσεων_Page_2 αποτελεσματα μετρήσεων_Page_3 αποτελεσματα μετρήσεων_Page_4 αποτελεσματα μετρήσεων_Page_5