Κυριακή 03.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πολυμελές κύκλωμα με ναρκωτικά δρούσε στα Τρίκαλα

13.10.2018

Εξαρθρώθηκε μετά από πολύμηνη έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ

Όπως είχε γράψει χθες ο «Ενεργός Πολίτης» στην σύλληψη ενός Τρικαλινού αστυνομικού προχώρησε χθες κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. μετά από πληροφορίες και μεθοδικές έρευνες για σοβαρή υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, με πολυμελές κύκλωμα που δρούσε σε Τρίκαλα και Αττική.

Ο Τρικαλινός αστυνομικός που υπηρετεί στα Γρεβενά, απολογήθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης, αλλά αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κύκλωμα εμπλέκονται συνολικά 11 άτομα, μεταξύ των οποίων ακόμη ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην Αττική, αλλά και ένα πρόσωπο με αναφορά στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, ενώ αναζητείται ένας Αλβανός, γνώριμος στις αρχές, ο οποίος φέρεται και ως αρχηγός του κυκλώματος.

Από την Αστυνομία αναμένονται ανακοινώσεις για την υπόθεση, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, έχουν βρεθεί ποσότητες ναρκωτικών όπως χασίς και κοκαΐνη καθώς και όπλα.

Υπενθυμίζεται τέλος πως πριν λίγες ημέρες είχε συλληφθή στα Γρεβενά ακόμη ένας Τρικαλινός αστυνομικός για υπόθεση ναρκωτικών.

[fbcomments]