Σάββατο 23.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ευχαριστήριο του Ασκληπιού για beach volley

22.04.2021 /

Ο ΑΣ Ασκληπιός volley και beach volley ευχαριστεί τον Δήμο Τρικκαίων και το Τμήμα Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδείας για την πιστοποίηση στην αρμόδια Γραμματεία της ΕΟΠΕ, των γηπέδων beach volley που βρίσκονται στο Πάρκο Αγ. Γεωργίου.

Με την παραπάνω ενέργεια ανοίγονται νέοι δρόμοι στην εξάπλωση και διάδοση του beach volley στα Τρίκαλα προσφέροντας νέες δυνατότητες στον αθλητισμό και στους νέους και νέες της Πόλης αλλά και της ευρύτερης Περιοχής.

Η Πόλη των Τρικάλων θα μπορεί πλέον να φιλοξενήσει επίσημους αγώνες του Αθλήματος, φέρνοντας στην Πόλη διοργανώσεις και αποκομίζοντας μεγάλα οφέλη απ΄τον αθλητικό τουρισμό και την διάδοση του ονόματος της Πόλης για άλλη μία φορά σε όλη την Ελλάδα.

Ο Επίσημος Ασκληπιός είναι έτοιμος να συνεργαστεί με την Περιφέρεια Τρικάλων και με τον Δήμο Τρικάλων και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία (ΕΟΠΕ) να φέρουμε στα Τρίκαλα διοργανώσεις υψηλού επιπέδου.

Πιστεύοντας στην περαιτέρω συνεργασία για το καλό της Νεολαίας και του αθλήματος, ευχαριστούμε για άλλη μία φορά όλους όσους βοήθησαν για να γίνουν όλα τα παραπάνω