Τετάρτη 03.03.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πίτα με χαμόγελα και ευχές για τον σύλλογο Άμεσα “Αρωγή”

04.02.2020 /

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα μέλη του συλλόγου ΑμεΑ «Η ΑΡΩΓΗ».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε την Κυριακή υπό την παρουσία εκπροσώπων φορέων της περιοχής και μελών όπου ευχήθηκαν η νέα χρονιά να φέρει υγεία και επίλυση των προβλημάτων.

Υγεία, χαρά και ευτυχία ευχήθηκε και η πρόεδρος του συλλόγου κα. Ελένη Καϊμά, η οποία δεν παρέλειψε να επικεντρωθεί στο έργο και στις προσπάθειες που καταβάλλονται για το καλό των ΑμεΑ σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Η πρόεδρος ευχαρίστησε φορείς και κόσμο που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τονίζοντας ότι η συμμετοχή τους, δίνει δύναμη, στην ίδια, την διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου.
«Η σημερινή παρουσία σας, μας όλους ιδιαίτερα. Σας θέλουμε συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλουμε για την επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν. Σας θέλουμε δίπλα μας, να παλέψουμε και να αγωνιστούμε, διεκδικώντας τα αυτονόητα. Ισότητα, προσβασιμότητα, εργασία, επίλυση των προβλημάτων», σημείωσε μεταξύ των άλλων η κα Καϊμά.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του ο υποδιοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλίας Τσιαούσης. Ο κ. Τσιαούσης απηύθυνε τις ευχές του, στην διοίκηση και στα μέλη του Συλλόγου, μιλώντας για την δύναμη όλων αυτών των ανθρώπων που μάχονται καθημερινά με τα προβλήματα. Ο ίδιος εμφανίστηκε αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου, εξηγώντας ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά στο Σύλλογο και στα μέλη του.

Τις ευχές στους παρευρισκόμενους απηύθυναν μέσω των χαιρετισμών τους, ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Άκης Αναστασίου, η αντιδήμαρχος Τρικκαίων κα Γεωργία Κοτρώνη – Μπαλοδήμου, ο δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Λάππας, τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Βούλα Καλαμπούκα και Ανδρέας Κλεισιάρης καθώς και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας κα Δεβόρα Οικονομούλα.

Όλοι τους αναφέρθηκαν στο έργο του Συλλόγου, στη δύναμη και στις δεξιότητες των Ατόμων με Αναπηρία, καθώς και στις δυσκολίες και στα προβλήματα με τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι.

Krinilive