Κυριακή 25.02.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αρης Μερεντίτης: Ηταν δολοφονική επίθεση με στόχο και την ληστεία

13.02.2024 /

Για δολοφονική επίθεση που μεταξύ άλλων είχε και ως στόχο την ληστεία, κάνει λόγο ο Αρης Μερεντίτης που φαίνεται πως πλέον η υπόθεση για τους τρεις δεκαεξάχρονους θα έχει κακουργηματικό χαρακτήρα. Πάντως σήμερα θα αποφασιστεί ή όχι η προφυλάκισή τους.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΗ ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ

Σε σχέση με τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκα με σκοπό, μεταξύ άλλων, τη ληστεία, είμαι υποχρεωμένος στο παρόν στάδιο να μνημονεύσω τα εξής:

  1. Πέραν της πολύ άσχημης κατάστασης της σωματικής μου υγείας μου, ταυτόχρονα εξακολουθώ να βρίσκομαι ψυχολογικά σε κατάσταση σοκ.
  2. Είναι αυτονόητο ότι σεβόμενος την επαγγελματική μου ιδιότητα, ως και τις κείμενες διατάξεις του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας δεν δύναμαι να δημοσιεύσω ή να τοποθετηθώ δημόσια για οτιδήποτε έχει σχέση με την υπόθεση μέχρι και το πέρας της Ανάκρισης (ή/και της πιθανολογούμενης Συμπληρωματικής).
  3. Ενόψει των ανωτέρω, αφού ευχαριστήσω κυρίως τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και τα εκτός πόλης ενδιαφερόμενα, ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση των παραπάνω διαλαμβανομένων.

Με εκτίμηση,

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν. ΤΣΟΓΚΑΣ”

[fbcomments]