Τετάρτη 08.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Π. Πιλάτος: Η κ. Δριτσέλη μπορεί να σιωπά τα ρουσφέτια της όμως κραυγάζουν.

24.10.2018
Δεν είναι να μας κάνει εντύπωση που η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Παναγιώτα Δριτσέλη απέσπασε δασκάλα από το ορεινό χωριό Τρανόβαλτος, του Νομού Κοζάνης στο οποίο, φοιτούν παιδιά τόσο από το χωριό Τρανόβαλτος όσο και από τα γύρω χωριά Μικρόβαλτος, Λαζαράδες και Ελάτη.
Ωστόσο και η εκπαιδευτικός δεν θέλησε να περιμένει πολύ για την αντικατάστασή της και αμέσως έτρεξε στην ζεστασιά του πολιτικού γραφείου της κ. Δριτσέλη. Θλιβερή.
Η κ. Δριτσέλη λοιπόν έγραψε στα παλαιά των υποδημάτων της τις διαδικασίες αφού δεν φρόντισε να ενημερωθεί για την κατάσταση στο σχολείο, για τους  μαθητές και το κενό το οποίο αφήνει το ρουσφέτι της. Η Βουλευτής του Ν. Τρικάλων ενώ έχει ενημερωθεί για την αναστάτωση που προέκυψε από την εξυπηρέτησή της από τις 18 Οκτωβρίου δεν έχει προβεί σε καμία δημόσια δήλωση.
Αλήθεια Παναγιώτα τι έχεις να πεις στα 7 παιδιά της β τάξης του δημοτικού σχολείου που έχασαν την σειρά τους και κάποια από τα οποία μάλιστα τυγχάνουν να αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες.  Μήπως θα πεις «Συγγνώμη δεν ήξερα;»
Ειλικρινά ντρέπομαι και οργίζομαι για τον κατήφορο που έχεις επιλέξει εσύ και οι συνάδελφοί σου στο δρόμο προς τις εκλογές, κάνεις μικροεξυπηρετήσεις για χάρη λίγων ακόμη ψήφων. Αντί να στέκεστε στο πλευρό των αδυνάτων, τους επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο. Είστε πολύ λίγοι για την εμπιστοσύνη που σας έδειξε ο Ελληνικός λαός – λυπάμαι.
Είναι σημαντικό να καταγραφεί πως Το Ποτάμι από την δημιουργία του το 2014 χρησιμοποιεί τον μικρότερο αριθμό αποσπασμένων δημοσίων λειτουργών σε σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα, έχει καλέσει και κάνει πρόταση σε όλους τους πολιτικούς φορείς να πράξουν τα ίδιο. Αυτό επιτάσσει το δίκαιο και η λογική.
*Ο Παναγιώτης Πιλάτος είναι μέλος της ΜΕ.ΣΥ.Α και της Επιτροπής Νέων του Ποταμιού