Παρασκευή 12.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Οι γυναίκες φέτος ….. Δεν γιορτάζουν Θρηνούν και πενθούν

08.03.2023 /

Η φετινή παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας  είναι αφιερωμένη για το έτος 2023 από τα Ηνωμένα Έθνη στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η τεχνολογία στις μέρες μας, με έμφαση στο ρόλο των Γυναικών και Κοριτσιών στο τομέα αυτό.

Πόσο τραγικό και ειρωνικό για την χώρα μας…….. που αυτές τις μέρες θρηνούμε θύματα, στην πλειοψηφία τους νέα κορίτσια και αγόρια, εξαιτίας της απουσίας  της τεχνολογίας σε βασικούς, ζωτικούς τομείς της δημόσιας ζωής. Εξαιτίας της  αδιαφορίαςτων  κυβερνώντων να προστατεύσουν τους πολίτες, της αδυναμίας να αντιληφθούν τις προτεραιότητες τους και πόσο σημαντική είναι  η  τεχνολογία  και στο δημόσιο τομέα που αφορά την προστασία των πολιτών.

Οι Γυναίκες φέτος στην Ελλάδα δεν γιορτάζουν…. ΘΡΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΝΘΟΥΝ

για την Αναστασία, τηΘώμη, τη Χρύσα, την Αγάπη, την Ελπίδα, την Ελένη, την Κλαούντια,  τη Φραντζέσκα, την Ελισσάβετ, την Αθηνά, την Ιφιγένεια, τη Βασιλική, την Κέλλυ, τη Μαίρη, την Αναστασία από Κύπρο, τη Βάγια, την Σοφία-Ελένη, την Αναστασία από Καλάβρυτα και για όλα τα θύματα των Τεμπών που η τεχνολογία δεν έφτασε στα Τέμπη…….για να τους σώσει.

Λώρεν Κασσοπούλου

[fbcomments]