Κυριακή 05.02.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εδώ… στο δήμο Τρικκαίων

04.07.2022

Του Χρήστου Κοντού

Όχι, το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εδώ. Φρόντισε με τις επιλογές του στον δήμο Τρικκαίων να χάσει το μόνο κάστρο που του είχε απομείνει, την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εδώ γιατί για μια 8ετία τώρα ο Παπαστεργίου αλωνίζει… παίζει μπάλα μόνος του και κανείς δεν βγήκε ΟΥΤΕ μια φορά απέναντί του ως ΚΟΜΑ για να πει «είμαστε ΕΔΩ». 2-3 γλυκανάλατες ανακοινώσεις στα μύρια όσα προβλήματα της πόλης.

Και φυσικά μαζί με το κάστρο έπεσε και ο μύθος των στελεχών που βγάζει στην Τ.Α…. γιατί αν υπήρχαν θα είχαν βγει μπροστά και δεν θα κρυβόταν πίσω από μισόλογα δημοσιογράφων περιμένοντας να τους φωνάξουν ως σωτήρες.

Οποιος πιστεύει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά βγαίνει μπροστά και λέει: «Εδώ είμαι και έχω πρόταση για την πόλη» κι αν πείσει τον ακολουθούν.

Είδατε κανέναν τέτοιο;

Φυσικά και όχι… θα είχε ξεχωρίσει, θα είχε κάνει τη διαφορά, από μόνος του και θα είχε βρει ήδη αρκετούς συνοδοιπόρους, γιατί κανείς άχαστος, ούτε ο Παπαστεργίου. Η δικαιολογία των πολλών χρημάτων και των κομματικών στηρίξεων… είναι ακόμη ένα παραμύθι να συντηρεί τον μύθο του σημερινού δημάρχου… αφού γνωρίζουν οι πάντες πως και από το ΠΑΣΟΚ και από τον ΣΥΡΙΖΑ στηρίχθηκε…

Βέβαια η απαξίωση δεν είναι καθόλου τυχαία, έχει ονοματεπώνυμα (για να μην πω μόνο ένα), τα οποία καλό είναι αυτή τη φορά είναι να τα βάλουν στο περιθώριο και σε καμιά περίπτωση στη θέση του ινστρούχτορα.

[fbcomments]