Δευτέρα 26.07.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Παραλύουν σήμερα και τα Τρίκαλα από την απεργία

04.02.2016

Πρωτοφανείς αναμένεται να είναι σήμερα η συμμετοχή των Τρικαλινών στα απεργιακά συλλαλητήρια διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό, παρότι τελικά οι συγκεντρώσεις θα είναι τέσσερις.

Πρώτοι ξεκινούν από την πλατεία «Ρήγα Φεραίου» στις 9.30 το πρωί με το συλλαλητήριο που διοργανώνουν δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Τα άλλα τρία συλλαλητήρια ξεκινούν στις 10 το πρωί και πιο συγκεκριμένα στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων από την πλειοψηφία των διοικήσεων της ΔΑΚΕ και της ΑΣΚΕ, στην κεντρική πλατεία από το ΠΑΜΕ και στο Επιμελητήριο Τρικάλων.
Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται σχεδόν όλοι επαγγελματική χώροι (γιατροί, δικηγόροι, εκπαιδευτικοί κλπ.)

Προβλήματα αναμένονται για 4 ώρες και στις μετακινήσεις καθώς θα συμμετάσχουν στην απεργία το Αστικό και πιθανών και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, ενώ απεργούν και τα ΤΑΧΙ.

Για κάποιες ώρες δεν θα λειτουργήσουν το πρωί και οι επιχειρήσεις εστίασης, παρότι αρκετοί είναι οι καταστηματάρχες που δηλώνουν πως θα βάλλουν λουκέτο όλοι μέρα, ενώ το ΕΚΑΒ θα λειτουργήσει αύριο με προσωπικό ασφαλείας.

Το κερασακι στην τούρτα θα βάλουν οι …αγρότες με «παρέλαση τρακτέρ» στην πόλη των Τρικάλων αλλά και οι ιδιοκτήτες Φορτηγών που αφού θα «παρελάσουν» μέσα από την πόλη αναμένεται να παρατάξουν τα φορτηγά τους στον …συνήθη τόπο διαμαρτυρίας στο κόμβο Τρικάλων-Λάρισας-Καρδίτσας  στην είσοδο προς Μεγαλοχώρι.

Επί ποδός θα βρίσκεται και όλη η δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων για την ρύθμιση της κυκλοφορίας ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα.