Πέμπτη 20.06.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τρισάγιο στη μνήμη Εξηνταφώτη – Λαζαρίδη από τον ΑΟ Τρίκαλα

19.11.2022 /

Ο Παντελής και ο Στάθης θα ζουν για πάντα στις καρδιές όλων στον ΑΟ Τρίκαλα. Έτσι στη μνήμη του Παντελή Εξηνταφώτη και του Στάθη Λαζαρίδη τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου τρισάγιο στης μνήμη τους.

Στο χώρο που υπάρχει και το εικονοστάσι και οι φωτογραφίες τους ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας τέλεσε το τρισάγιο. Παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα Κώστας Παρδάλης, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και στην συνέχεια έγινε η αναχώρηση για την Ζάκυνθο.

26χρόνια από τον άδικο χαμό του Στάθη Λαζαρίδη και του Παντελή Εξηνταφώτη

οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα πριν από 26 χρόνια σκορπίζοντας απέραντη θλίψη.

Εκείνο το βροχερό απόγευμα της 19ης Νοεμβρίου 1996 όταν οι δύο από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες εκείνης της ομάδας του ΑΟΤ, είχαν αφήσει στη Λάρισα τον συμπαίκτη τους Βασίλη Τερζή, προκειμένου να πάρει το λεωφορείο για τη Βέρoια και στην επιστροφή συγκρούστηκαν μετωπικά με νταλίκα στο ύψος του Ζάρκου, στον παλιό δρόμο καρμανιόλα της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Λάρισας.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων ενώ την επομένη έγιναν οι κηδείες των δύο παιδιών σε Χαλκηδόνα και Γιαννιτσά απ’ όπου κατάγονταν.

Το εικόνισμα στη μνήμη τους στο στάδιο θα μας τους θυμίζει πάντα…

Ετικέτες:

[fbcomments]