Παρασκευή 03.04.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πολύχρωμη γιορτή και για μικρούς το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ

01.07.2017 /

Στο 5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα με έναν παιδότοπο που θα τα έχει όλα: δράση, δημιουργικότητα, γέλιο, παιχνίδι και αγάπη! Μικροί μας φίλοι ετοιμαστείτε για μια πολύχρωμη γιορτή!!!

Ραντεβού στον παιδότοπο του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων 7 & 8 Ιουλίου στο Πάρκο του Μύλου Ματσόπουλου από τις 6 και 30 το απόγευμα.

Το παιδικό μας πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ

  • «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» (6:30μ.μ.)

Ταξιδεύουμε στη μαγική χώρα του παιχνιδιού και ανακαλύπτουμε παιχνίδια από άλλες χώρες. Θεατρικά παιχνίδια και δραστηριότητες ομαδικότητας και συνεργασίας με άξονα τη διαπολιτισμικότητα και τη διαφορετικότητα και φυσικά στόχο τη διασκέδαση!

Αρτέμης Αρκουμάνης – Λίνα Μαργωνή – Ελένη Ποζιού, εμψυχωτές.

  • «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» (8:30μ.μ.)

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Κοσμάς Παναγιώκας παίζει θέατρο σκιών παρουσιάζοντας την ιστορία του «Καραγκιόζη Πρόσφυγα». Με πολλά μηνύματα αλλά και μπόλικη δόση αστείων για τα παιδιά (και για τους αιωνίως παιδιά!).

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ

  • «ΠΑΙ – ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» (6:30μ.μ.)

Δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά και νέους που θέλουν να διασκεδάσουν μαζί. Μέσα από τη μουσική, τα χρώματα, το θέατρο και τη φαντασία τα παιδιά μπαίνουν στη θέση του άλλου και διασκεδάζουμε όλοι … «ΜΑΖΙ». Τα παιδιά εμπνέονται από το παιχνίδι, ζωγραφίζουν και φτιάχνουν κατασκευές με τα χέρια τους.

Χριστίνα Κρίθαρη – Λίνα Μαργωνή – Αντονέλλα Χήρα, εμψυχώτριες.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;», που υποστηρίζει δραστηριότητες συνεργασίας μεταξύ τοπικού και προσφυγικού πληθυσμού με έμφαση στα παιδιά.

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται από τους εμψυχωτές του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση.