Κυριακή 23.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με επιτυχία το Φιλανθρωπικό gala Μόδας στα Τρίκαλα

27.10.2019

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το αποψινό Φιλανθρωπικό gala Μόδας, που έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ananti City Resort, ήταν αφιερωμένη στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού με σύνθημα «γιατί αγαπώ τον εαυτό μου σημαίνει προλαμβάνω», μια εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες που πάλεψαν με τον καρκίνο του μαστού και βγήκαν νικημένες.

Ηχηρό ήταν το μήνυμα που έδωσαν μέσα από την ομιλία τους τόσο ο πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρίας κ Ευαγγελος Φιλόπουλος όσο και η Πρόεδρος Αντικαρκινικής Εταιρίας Μαρία Καναρά ότι ο καρκίνος του μαστού αντιμετωπίζεται και μπορεί να νικηθεί. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Ευαγγελία Σωτηρίου και η Μαριάννα Γεωργάκη.

Το παρών έδωσαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ Κώστας Αγοραστός, που απηύθυνε και έναν σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας την ανάγκη της δημιουργίας ογκολογικού νοσοκομείου, ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο βουλευτής Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος, τοπικοί φορείς, άνθρωποι της μόδας και της ομορφιάς καθώς και απλοί πολίτες.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για καλό σκοπό στις γυναίκες που νόσησαν από καρκίνο του μαστού, προχώρησαν σε μαστεκτομή και θέλουν να κάνουν πλαστική, παίρνοντας πίσω τη ζωή τους από το σημείο που την άφησαν..