Τρίτη 25.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων: Σταματήστε τη σφαγή των Κούρδων τώρα

18.12.2015

Μήνες τώρα το τουρκικό κράτος  έχει εξαπολύσει μια ανελέητη επίθεση κατά του κουρδικού λαού. Τις τελευταίες μέρες η επίθεση αυτή έχει μετατραπεί σε πραγματική σφαγή. Οι εικόνες από τις κουρδικές πόλεις είναι πραγματικές εικόνες πολέμου. Μόνο σήμερα ο Εντογάν κατέβασε 10.000 στρατιώτες με εντολή «εκκαθάρισης» στο Ντιγιάρπακιρ. Στην Σιλώπη πόλη που βρίσκεται στην νοτιοανατολική Τουρκία στα σύνορα Τουρκία με τη Συρία χτυπούν Κούρδους διαδηλωτές που΄χουν βγει στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την απαγόρευση της κυκλοφορίας  με πυρά πυροβολικού, τανκ παντού. Στην κουρδική πόλη Cizre άμαχοι σφαγιάζονται στην μέση του δρόμου. Ανάμεσα στους νεκρούς κι ο Σαλίζ Ερντίλ ένα παιδί μόλις 11 χρονών.

Σ όσα σπίτια δεν έχει βομβαρδίζει ο στρατός κάνει εφόδους ενώ μαίνονται οδομαχίες.

Συνεχώς έρχονται μηνύματα από Κούρδους συντρόφους που υπογραμμίζουν την φρίκη  και ζητούν από την διεθνή κοινότητα να μην μένει σιωπηλή.

Αύριο Πέμπτη ο μακελάρης του κουρδικού λαού είναι επισήμως προσκεκλημένος των Βρυξελλών για να μιλήσει για τον προσφυγικό ζήτημα.Τα κτήνη της Ε.Ε. που όχι τυχαία έχουν το PKK στις λίστες των τρομοκρατικών οργανώσεων κάνοντας πλάτες στον φονιά των Κούρδων.

Η στάση της ελληνικής κυβέρνησης αποτελεί όνειδος Τα συλλυπητήρια μηνύματα στον Ερντογάν για βομβιστικές επιθέσεις στο Σουρούτς και στην Άγκυρα εναντίων Κούρδων, δείχνουν ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, σε πλήρη συμμόρφωση με τις προσταγές της Ε.Ε. συγκαλύπτει τους εγκληματίες.

Η επίσημη πρόσκληση του Ερντογάν στην Χίο  από τον υπουργό εξωτερικών Κοτζιά, που θα πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον, αποδεικνύει ότι η ελληνική κυβέρνηση ως σύμμαχος του ΝΑΤΟ και ως εταίρος της Ε.Ε. είναι σε αργαστεί συνεργασία με τους μακελάρηδες των λαών και ένας από αυτούς.

Ο ελληνικός λαός στέκεται αλληλέγγυος στο κουρδικό λαό.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. επανειλημμένως έχει αποδείξει εμπράκτως την αμέριστη συμπαράσταση της στους Κούρδους αγωνιστές και στον κουρδικό λαό. 

Τώρα που το αίμα των Κούρδων ρέει στους δρόμους, τώρα που όλοι σιωπούν,

Εμείς για μία ακόμη φορά λέμε: «Λευτεριά στο Κουρδιστάν ΤΩΡΑ!!!»

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ