Κυριακή 14.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συγκέντρωση με μεγαλεία από τα παλιά για το ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα – Βίντεο με ολόκληρη την ομιλία

23.04.2023

Με μια συγκέντρωση από τα παλιά… και μάλιστα με κόσμο που φαίνεται να… επαναπατρίστηκε στα Τρίκαλα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκίνησε από τα Τρίκαλα την προεκλογική του εκστρατεία στέλνοντας μήνυμα νίκης σε όλους τους οπαδούς και φίλους του ΠΑΣΟΚ στη χώρα.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έφτασε στον χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα από εκατοντάδες φίλους και ψηφοφόρους του κόμματος, που είχαν κατακλύσει το χώρο.

Ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε από τους Τρικαλινούς να θυμηθούν «τι είναι το ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι ένα κόμμα το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι μία κοινωνική ιστορία», ανέφερε.

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά, «εμείς είμαστε το κόμμα της δημοκρατίας, της συνέπειας και των αγώνων, που έχει στόχο ν’ αγκαλιάσει τις αγωνίες όλου του ελληνικού λαού. Καθημερινά με την δράση μας πιστοποιούμε ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ το ίδιο.  Δεν είμαι το ίδιο ούτε με τον κ. Τσίπρα ούτε με τον κ. Μητσοτάκη. Δεν έχουμε σχέσεις με την δημιουργία ψηφιακών συμμοριών και ψηφιακού παρακράτους, που δημιούργησαν κατά τα χρόνια της διακυβέρνησής τους και οι δύο…  Φοβάμαι, λοιπόν, ότι η Αριστερά στην Ελλάδα μας, από την αριστερά του χαβιαριού έχει πάει στην αριστερά του… μακελειού!

Δεν είναι αυτή η πραγματική Αριστερά. Η Αριστερά είναι αυτή που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κράτος δικαίου. Αυτή η Αριστερά είναι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη».

Σε πολλά σημεία της ομιλίας του άσκησε δριμεία κριτική εναντίον του Πρωθυπουργού μιλώντας για «κυβερνητικές πρακτικές, που πρέπει να στείλουμε, μαζί με τον κ. Μητσοτάκη, στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας».

Ολόκληρη η ομιλία του σε βίντεο

[fbcomments]