Κυριακή 03.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αρχηγική εμφάνιση για Ανδρουλάκη στα Τρίκαλα

10.02.2020

Εάν ο Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης ήθελε να καταδείξει (εξάλλου βγήκε πρώτος στις εσωκομματικές), μια αρχηγική εμφάνιση, αυτό το πέτυχε και μάλιστα με το παραπάνω, αφού ο χώρος του «Φρουρίου» αποδείχθηκε μικρός για μια τέτοια συγκέντρωση.

Το κορυφαίο στέλεχος του ΠαΣοΚ που διεκδικεί την Προεδρεία ήταν ο κύριος ομιλητής

στην εκδήλωση της κοπής πίτας της Ν.Ε Τρικάλων,  την οποία έκοψαν από κοινού με τον Γραμματέα της ΝΕ Τρικάλων Γιώργο Μανώλη ευχόμενοι μια καλή και αποδοτική χρονιά για το ΚΙΝΑΛ και την χώρα, ο οποίος στη συνέχεια απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό από το βήμα, ευχαριστώντας θερμά όλους τους φίλους και μέλη του κινήματος για την δυναμική τους παρουσία.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνοντας τον λόγο, προέταξε ως το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτής της χώρας το δημογραφικό το οποίο συνέδεσε τόσο με το φυγή εκατοντάδων χιλιάδων επιστημόνων και όχι μόνο, αλλά και με την προσπάθεια της κυβέρνησης στα εξοπλιστικά προγράμματα, ενώ ως πρώτο στόχο θα έπρεπε να έχει την αναβάθμιση της Παιδείας που επίσης θα ήταν μια απάντηση στο δημογραφικό.

Στα του… ΠαΣοΚ αναφέρθηκε στο μεγάλο μήνυμα που στέλνουν απ’ άκρη σε άκρη όλα τα στελέχη και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «έχουμε μεγάλες ιδεολογικές διαφορές και με τη ΝΔ και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε ένα κόμμα αυτόνομο, ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο με μεγάλη πολιτική ιστορία και διαδρομή και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε, την απάντηση τη δίνει ξεκάθαρα όλο αυτός ο κόσμος που μας ακολουθεί. Το Κίνημα Αλλαγής δεν χρησιμοποίησε ποτέ τον λαϊκισμό για να επωφεληθεί πολιτικά, μιλάει διαχρονικά την γλώσσα της αλήθειας και αυτό το έχουμε πληρώσει ακριβά ως τώρα, αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως στο τέλος εμείς θα είμαστε οι απόλυτα δικαιωμένοι».

Εκτενή αναφορά επίσης έκανε στο θέμα των κόκκινων δανείων και την υποκρισία του Αδωνι Γεωργιάδη που δεν λέει την αλήθεια ποιος κρύβεται πίσω από αυτά.

Στην εκδήλωση του ΚΙΝ.ΑΛ έδωσε το παρόν το σύνολο των τοπικών στελεχών, με τα στελέχη της ΝΕ, τους υποψήφιους Βουλευτές απουσίαζε  η Χρύσα Ντιντή, τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, εκπροσώπους παραγωγικών φορέων αλλά και πλήθος μελών και φίλων του ΠαΣοΚ τους οποίους μάλιστα γνώριζε σχεδόν όλους…

[fbcomments]