Παρασκευή 24.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Χρ. Αναστασίου: Θα είμαι υποψήφιος… στο πλευρό του Λέγκα

16.03.2017

Την πρόθεση να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, ακόμη και κόντρα στον Χρήστο Μιχαλάκη, δήλωσε στη “Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 σήμερα” ο Χρήστος Αναστασίου, προχωρώντας μάλιστα ακόμη ένα βήμα, βάζοντας στο παιχνίδι και τον Νίκο Λέγκα, λέγοντας πως αν θελήσει να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης θα είμαι μαζί του, επιβεβαιώνοντας απόλυτα τα όσα έγραψε πρώτος ο «Ενεργός Πολίτης» περι των σεναρίων που εξυφαίνονται. Διαβάστε εδώ: http://energospolitis.gr/trikala-nd-senario-kontres/

«Σαφή εκδήλωση της επιθυμίας του να είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στις εκλογές του 2019 έκανε σε σημερινή του συνέντευξη σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρώην αντιδήμαρχος Χρήστος Αναστασίου.  Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

‘Είναι κάτι που δεν το αρνήθηκα ποτέ, ακόμα δεν έχω πάρει τις τελικές μου αποφάσεις αλλά συγκλίνω προς τα εκεί. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που με υποστηριζούνε και μου έχουν προτείνει να ζητήσω αυτή τη θέση από τον τρικαλινό λαό. Ακόμα και στην περίπτωση που θα είναι υποψήφιος ο Χρήστος Μιχαλάκης θα εκδηλώσω το ενδιαφέρον μου, θα του ευχηθώ καλή επιτυχία και όποιος βγει. Να είμαι υποψήφιος με τον κύριο Αγοραστό δεν θα φανταζόμουνα καν παρόλο που στις προηγούμενες εκλογές τον στήριξα, γιατί αδίκησε πολύ την πόλη μας. Αν ο κύριος Λέγκας, που είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για τον τόπο θελήσει να είναι υποψήφιος θα ήθελα πολύ να ήμουνα μαζί του».