Τρίτη 18.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μήνυμα Αναγνωστόπουλου με αιχμές για το ψηφοδέλτιο

16.06.2019

Ανάρτηση με την οποία σαφέστατα αφήνει αιχμές για τον τρόπο στελέχωσης του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. αφήνει με ανάρτησή του ο γιατρός και πρώην αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Αναγνωστόπουλος μετά τις πληροφορίες που τον θέλουν εκτός, παρότι ακόμη τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Παρέμβαση του περιφερειακού συμβούλου Τρικάλων, με αφορμή τις πληροφορίες για «κλείσιμο» του ψηφοδελτίου της Ν.Δ..

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του επισημαίνει:

«Η αξιολόγηση ενός ατόμου είναι το βιογραφικό, το αυτοδημιούργητο, η οικογένεια, ο τόπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε, οι σπουδές, τα διδακτορικά, οι μετεκπαιδεύσεις, η θητεία του σε θέσεις ευθύνης μετά από μια πετυχημένη δημόσια έκθεση και κρίση του. Είναι η συνολική εμφάνιση, η προσφορά στον άνθρωπο, η κοινωνική αποδοχή και οι έξωθεν καλές μαρτυρίες. Είναι αν θέλετε οι καλημέρες που αυθόρμητα και όχι εκβιαστικά εισπράττει στο δρόμο. Είναι η αξιοπρέπεια, η εντιμότητα, το ήθος, η καλοσύνη, το αληθινό του χαμόγελο.

Συμπληρώνω σε όλα τα παραπάνω ότι αυτό που μετράει είναι η χρησιμότητα και χρηστικότητα ενός ανθρώπου ανά πάσα στιγμή. Όλα εκτιμώνται και κρίνονται από τον καθέναν μοναδικά!… Όπως μοναδικά καλούμαστε όλοι να ψηφίσουμε αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και επαναφορά στην κανονικότητα, επιλέγοντας στις ερχόμενες εθνικές εκλογές της 7/7/2019, Κυριάκο Μητσοτάκη. Καλό αγώνα…».