Παρασκευή 26.02.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μύθι, Μύθι, Παραμύθι κάθε Κυριακή με τη Μαρία Κατσανούλη

21.11.2020 /

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020  και κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα από Νοέμβριο έως Μάρτιο διαδικτυακάστις 10:30 το πρωί στην πλατφόρμα ΖΟΟΜ ένα εργαστήριο για παιδιά

με ιστορίες που απολαμβάνουν πολύ συχνά και οι μεγάλοι.

Το Μύθι Μύθι Παραμύθι αρχίζει και ετούτη τη χρονιά να ταξιδεύει τις ιστορίες του την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ με την ανάγνωση ενός παραμυθιού.

Στη συνέχεια, όσα παιδιά θέλουν, μπορούν να ζωγραφίσουν ότι αφουγκράστηκε η ψυχή τους παρακολουθώντας τα βήματα του ήρωα, να φωτογραφίσουν και να στείλουν τη ζωγραφιά τους ηλεκτρονικά.

Η έκθεση των ζωγραφιών τους, θα αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα ζωντανέψει με έναν άλλο τρόπο ξανά το παραμύθι.

Τα παιδιά καλούνται να μπαίνουν 5-10 λεπτά νωρίτερα στην πλατφόρμα, να συνδέονται με τον σύνδεσμο (link) https://us02web.zoom.us/j/6550473616?pwd=THFlSm9JNzFGM1FZcm5EWGhJOHBPQT09 ή να μπουν στον ιστότοπο (site) www.paramithimaliso.gr στο πεδίο  «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ» στην εκδήλωση «29.11.20 Μύθι Μύθι Παραμύθι» όπου θα βρουν το σύνδεσμο (link) ενεργοποιημένο.  Πατώντας επάνω του μπαίνουν στο ΖΟΟΜ και περιμένουν να γίνουν αποδεκτοί στην εκδήλωση.  Στις 10:30 ακριβώς θα ξεκινήσει το ταξίδι στη χώρα του «ψέματα κι αλήθεια» με ένα μαγικό παραμύθι.

Μικρά και μεγάλα “παιδιά” μπορούν να ταξιδέψουν και τούτη τη χρονιά, για πέντε Κυριακές, σε κόσμους μαγικούς με ένα παραμύθι!

 Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, όποιος το επιθυμεί, μπορεί να καταθέσει, κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά, ένα συμβολικό ποσό στους φορείς “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” ή  “ΦΛΟΓΑ”