Παρασκευή 22.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΣΟΚ: Εκλεψαν αναπηρικά αμαξίδια από την “Αρωγή”

08.10.2019

Σοκ προκαλεί η είδηση της κλοπής δύο κουτιών με με αναπηρικά αμαξίδια που προοριζόταν για δύο νέους ανθρώπους του νομού έξω από το Σύλλογο ΑμεΑ Αρωγή.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Ελένη Καϊμά, σοκαρισμένη και εμφανώς στεναχωρημένη ανέφερε πριν στις «Χαμηλές Πτήσεις» του «Ραδιο Ζυγός» πως γύρω στις 12:30 το μεσημέρι, κατέφθασαν στα Τρίκαλα τρεις κούτες με αναπηρικά αμαξίδια τα οποία έμειναν στην είσοδο του Συλλόγου μόλις 10 λεπτά αφού αμέσως μετά έφτασαν εκεί μέλη του συλλόγου. Κατά το δεκάλεπτο αυτό, κάποιος τα έκλεψε. Δεν το χωράει ο νους μας, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο τόσα χρόνια τώρα. «Πρόκειται για ένα σκούτερ και ένα περηπατήρα καθώς νάρθηκες τα οποία είχαν αγοραστεί μέσα από τη διαδικασία της συλλογής καπακιών από το Σύλλογο με σκοπό να δοθούν σε πολίτες που τα έχουν άμεση ανάγκη», τόνισε η κ. Καϊμά που κατέληξη: «Μάλιστα αυτά είναι άχρηστα σε όποιον τα πήρε ακόμη και για να τα πουλήσει, αφού είναι προσαρμοσμένα στα άτομα που τα περίμεναν».

Σε συνεργασία με την αστυνομία γίνεται μια προσπάθεια να βρεθεί ο δράστης και να επιστραφούν στο Σύλλογο τα κλοπιμαία. Η Καϊμά απευθύνει έκκληση σε αυτόν που τα πήρε και το είναι άχρηστα να τα αφήσει κάπου και να επικοινωνήσει με τον σύλλογο ή την αστυνομία χωρίς να έχει καμιά συνέπεια ή σε όποιον είδε κάτι να βοηθήσει στη διαδικασία ευρέσεως.