Παρασκευή 09.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τέλος στην περιπέτεια υγείας για τον Δήμαρχο Μετεώρων

06.12.2020

Τέλος στην περιπέτεια της υγείας του με τον κορονοϊό για τον δήμαρχο Μετεώρων Θοδωρή Αλέκο που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Τρικάλων όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες. Με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει ύπουλο και φονικό τον ιό.

«Αγαπητοί/ες φίλοι/ες,

Αγαπητοί/ες συνδημότες/ισσες,

Αφού πρώτα σας ευχαριστήσω για τα ατελείωτα μηνύματα και τηλέφωνα που δέχθηκα από όλους σας κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας μου, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ενημερώσω ότι μετά από νοσηλεία 11 ημερών στο Νοσοκομείο Τρικάλων έλαβα χθες το απόγευμα Σάββατο 5/12 εξιτήριο. Μια σκληρή δοκιμασία έλαβε τέλος, είμαι καλά στην υγεία μου, είμαι δυνατός.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου για την περιποίηση και την ιατρική φροντίδα που μου παρείχαν. Νοσηλευόμενος και εγώ ο ίδιος όπως χιλιάδες συνάνθρωποι μας σε ένα από τα κρατικά νοσοκομεία που διαθέτει η χώρα μας, είδα με τα μάτια μου τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι γιατροί και νοσηλευτές κάτω από δύσκολες συνθήκες. Σώζουν ζωές είναι όλοι τους ήρωες, τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ο αόρατος ιός είναι ύπουλος και φονικός.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή απ’ όλους μας τηρώντας όλα τα μέτρα αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού.

Μένουμε σπίτι προσέχουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας.

Μένουμε ασφαλείς.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος»