Κυριακή 27.11.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εδωσαν το αίμα τους για άλλη μια φορά οι υπάλληλοι της Π.Ε. Τρικάλων

08.12.2020

Άλλη μια εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Τρίκαλων, η 3η για το 2020, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα το πρωί. Αυτή η αιμοδοσία έγινε σε μια χρονική περίοδο όπου η χώρα νοσεί και οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες.

“Είναι ένα δώρο ζωής στον συνάνθρωπο” τονίζει η πρόεδρος του συλλόγου κ. Σοφία Βενέτη και συνεχίζει: “Ειναι μια ένδειξη συμπαράστασης σε όλους όσους αγωνίζονται μέρα νύχτα στα νοσοκομεία της χώρας και σε όσους νοσούν . Η αιμοδοσία διενεργήθηκε σε ένα πολύ όμορφο γιορτινό περιβάλλον, με την συμμετοχή πολύ όμορφων Ανθρώπων και με μοναδικό σκοπό την προσφορά στον συνάνθρωπο!! Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοιου, καθώς προέχει η διασφάλιση της υγείας των συνανθρώπων μας.
Η αιμοδοσία διενεργήθηκε από το άριστο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Τ. το οποίο λειτουργεί με άψογο επαγγελματισμό.
Ως Πρόεδρος του Συλλόγου, νιώθω πραγματικά πολύ υπερήφανη για την ανταπόκριση των συναδέλφων μου σε κάθε κάλεσμα αλληλεγγύης.
Ευχαριστούμε όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε. ,τον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Zygos FM100 για την φιλοξενία μας, τόσο στην πρωινή εκπομπή “Όσο κρατάει ένας καφές” όσο και στην απογευματινή “χαμηλές πτήσεις” , το TV 10 Θεσσαλίας και την τοπική ραδιοφωνία της @ΕΡΑ , καθώς η προβολή του θέματος βοήθησε στην ευαισθητοποίηση και προσέλευση αιμοδοτών συμπολιτών.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε.Τρικαλων, ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν με την συμμετοχή τους σ’ αυτήν την αιμοδοσία και να ευχηθούμε σε όλους να έχουμε Καλές Γιορτές με Υγεία και Αγάπη για τον συνάνθρωπο”.