Κυριακή 01.08.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Διαδήλωσαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Κλείνουν και το Μουργκάνι οι αγρότες

18.02.2016

Σε όλο και πιο δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες του μπλόκου στον Κόμβο  της Τρικάλων – Καρδίτσας αφού το πρωί τα τρακτέρ μπήκαν στην πόλη και προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της Εφορίας Τρικάλων, κρατώντας πανό που έγραφε: Παλιά και νέα μνημόνια ξεκληρίζουν τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο.

Ο αποκλεισμός διήρκησε περίπου μία ώρα και στη συνέχεια το κομβόι κάνοντας την έκπληξη κατευθύνθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με συνθήματα κατά βουλευτών όπου ζήτησε συνάντηση με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, που όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Παύλος Σπυρόπουλος δήλωσε πως η συγκέντρωση έγινε στα πλαίσια της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων για τα φορολογικά μέτρα και το ασφαλιστικό που φέρνει η κυβέρνηση.

Τέλος το Σάββατο οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι από Τρίκαλα και Καλαμπάκα, θα αποκλείσουν όλη την ημέρα την Εθνική Οδό Τρικάλων – Ιωαννίνων και Τρικάλων – Γρεβενών στη γέφυρα Μουργκανίου Καλαμπάκας, γεγονός που σημαίνει πως και η δίοδος προς την Εγνατία Οδό, κλείνει.