Σάββατο 28.05.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τοπικό ΜΤΒ 2021, νικητές σε όλες τις κατηγορίες οι ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων.

28.06.2021 /

Μεγάλη επιτυχία για τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους ποδηλάτες της ακαδημίας Π.Σ. Τρικάλων.

Το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Ιουνίου, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και την Τ.Ε.Κ.Ε. διοργάνωσαν το πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας 2021 για την ορεινή ποδηλασία  (ΜΤΒ). Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες από την κεντρική Ελλάδα διεκδικώντας τον τίτλο του τοπικού πρωταθλητή ΜΤΒ 2021. Η πιο σημαντική παρουσία στους αγώνες ήταν η συμμετοχή του Δημήτρη Αντωνιάδη ενός πρωταθλητή, που κλήθηκε να μας εκπροσωπήσει στους ολυμπιακούς αγώνες. Ο Αντωνιάδης ήταν και ο νικητής στην κατηγορία ανδρών.

Αθλοθέτης των αγώνων ήταν ο Δήμος Τρικκαίων.

Δεκαπέντε ποδηλάτες από την ακαδημία του Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχαν σε 6 διαφορετικές ηλικιακά κατηγορίες και αναδείχθηκαν νικητές και στις έξι. Επίσης κατέκτησαν μετάλια και θέσεις στην πρώτη εξάδα του βάθρου.

Το Σάββατο 26 Ιουνίου οι αγώνες ξεκίνησαν αργά το απόγευμα με τις μικρές κατηγορίες:

Κατηγορία Μίνι μικρά: Ο Ρωμανός Καλαντζής έτρεξε τον πρώτο του αγώνα με τον καλύτερο τρόπο και έγινε ο νεαρότερος  πρωταθλητής κεντρικής Ελλάδας.

Κατηγορία Μίνι μεγάλα: Τα δίδυμα Παναγιώτης Σιδέρης  και Αλέξανδρος Σιδέρης  έκαναν το 1-2 με τον Παναγιώτη να κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τον Αλέξανδρο να κερδίζει το αργυρό μετάλλιο.

Κατηγορία Πανκορασίδων: Κι εδώ είχαμε ακόμη ένα 1-2 με την Κέλλυ Σούλιου νικήτρια και την Εύα Ντάκου δεύτερη (αργυρό μετάλλιο).

Κατηγορία Παμπαίδων:  Με 4 ποδηλάτες στην πρώτη εξάδα, σε αυτή την κατηγορία είχαμε τις περισσότερες επιτυχίες. Νικητής αναδείχτηκε ο Ζιντζόβας Κωνσταντίνος, 3ος ο Νικολός Αλέξανδρος που κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στον πρώτο του αγώνα, 4ος ο Μαγαλιός Ορέστης και 6ος ο Κουτσιβέτας Αριστείδης, επίσης στον πρώτο τους αγώνα, κατάφεραν να κερδίσουν θέσεις στην πρώτη εξάδα του βάθρου.

Κατηγορία Παίδων:  άλλη μία επιτυχία και δύο μετάλλια σε αυτή την κατηγορία με νικητή τον Μάντζιο Δαμιανό μετά από δυνατή κούρσα και 3ο τον Σιδέρη Δημήτρη. Οι δύο παίδες ποδηλάτες έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση εν’ όψη του πανελληνίου πρωταθλήματος ΜΤΒ σε δύο εβδομάδες.

Την Κυριακή 27 Ιουνίου το πρωτάθλημα ΜΤΒ 2021 ξεκίνησε με τις κατηγορίες Αντρών, Γυναικών, Εφήβων και Μasters. Ο Π.Σ. Τρικάλων την τελευταία μέρα συμμετείχε μόνο στην κατηγορία Εφήβων με τέσσερις ποδηλάτες.

Κατηγορία Εφήβων: Ο συνήθης ύποπτος  στο ΜΤΒ, Τσατσαρώνης Κωνσταντίνος ήταν ο νικητής του αγώνα, 3ος και χάλκινο μετάλλιο για τον Λαγό Περικλή που πραγματικά μας δείχνει πόσο εύκολα μπορεί να ξεπερνάει κάθε δυσκολία. Τέταρτος τερμάτισε ο Κουτσιβέτας Κωνσταντίνος ο οποίος επανήρθε στους αγώνες μετά την σχολική εξεταστική περίοδο. Στην 8η θέση τερμάτισε ο Τυφαρίκης Άγγελος που αν και είχε μεγάλη αποχή από τους αγώνες, το ΜΤΒ δεν το ξέχασε.  Σε πλήρη ετοιμότητα  και η ομάδα των εφήβων, στόχος το πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας που θα διεξαχθεί στην Ξάνθη 9,10 και 11 Ιουλίου 2021

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που μας βοήθησαν με όποιο τρόπο,  στην διοργάνωση  των αγώνων.

Ευχαριστούμε τον Δήμο και τον Δήμαρχο Τρικκαίων. Ιδιαιτέρα ευχαριστούμε τις δύο αντιδήμαρχούς Έφη Λεβέντη και Βασιλένα Μητσιάδη.

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών, που στηρίζουν και βοηθούν τα παιδιά τους  να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο  και επίπονο άθλημα. Με αυτό τον τρόπο βοηθούν έμμεσα  όλη την ομάδα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας, που μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα), Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), Μάντζιος Παναγιώτης (τεχνική εταιρία), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

 

Φέτος στα Τρίκαλα επιλέγουμε ποδηλασία για πολλούς λόγους και προπάντων FREECOVIDη ασφαλέστερη επιλογή!

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785)

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/

Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh