Σάββατο 05.12.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μπαλτούνας στον Εισαγγελέα: Μετανιώνω σκληρά…. ήταν η κακιά στιγμή

26.08.2017

«Μετανιώνω σκληρά για την πράξη μου και ζητώ συγνώμη… ήταν η κακιά στιγμή δεν ήθελα να τους κάνω κακό, μόνο να τους εκφοβίσω», ήταν η φράση που χρησιμοποίησε σύμφωνα με πληροφορίες στον εισαγγελέα όπου οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 66χρονος αδελφοκτόνος Κωνσταντίνος Μπαλντούνας, ο οποίος μέσω του συνηγόρου υπεράσπισης Δημήτρη Σαμαρτζή ζήτησε να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε επίσης πως ο αδερφός του είχε πρόβλημα συμπεριφοράς και με άλλους κάτι για το οποίο μπορεί να επικαλεστεί κι άλλες μαρτυρίες. Το μοιραίο συμβάν όπως δήλωσε προέκυψε από το «εξώδικο που του επιδόθηκε, με αποτέλεσμα να έρθει στην πόρτα μου και να με βρίζει χυδαία μαζί με την γυναίκα του». Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε και τις βρισιές, ενώ δήλωσε πως φοβήθηκε για την ζωή του όταν τον είδε να σκαρφαλώνει στην πόρτα με το μαχαίρι στο στόμα. «Πήρα το δίκαννο που νόμιμα κατέχω και πυροβόλησα δύο φορές να απομακρυνθούν», ενώ στη συνέχεια αναφέρει πως έμαθε για τον θάνατο του αδερφού του στην αστυνομία.

Ο εισαγγελέας του απεύθυνε τις κατηγορίες: Ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και Παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.