Σάββατο 30.05.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ευχαριστήριο Συλλόγου 5ου Δημοτικού Σχολείου

29.05.2019 /

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού σχολείου Τρικάλων, ευχαριστεί θερμά τους βουλευτές του Νομού μας, κα  Δριτσέλλη Παναγιώτα, κ. Παπαδόπουλο Αθανάσιο και κ. Σιμορέλη Χρήστο,για την επίσκεψη τους στο σχολείο μας, κατά την οποία εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την επίλυση του κτιριακού προβλήματος που αντιμετωπίζει η σχολική μας μονάδα.

Ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.594.800 ευρώ, για το οποίο έχει κατατεθεί φάκελος από τον Δήμο Τρικκαίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας,  και αναμένετε να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» του Υπουργείου Εσωτερικών. Με την υλοποίηση του έργου προκύπτει ένα ολοκληρωμένο διδακτήριο σύμφωνα με το κτιριολογικό πρόγραμμα του διδακτηρίου, συνολικής επιφάνειας 1762,00 m2 και θα περιλαμβάνει 12 αίθουσες διδασκαλίας, 4 αίθουσες εργαστηρίων, βιβλιοθήκη, διοικητικούς χώρους, χώρους υγιεινής, αποθήκες, λεβητοστάσιο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Εκφράζουμε την αγωνία μας και καλούμε τους Βουλευτές μας, να συμβάλλουν στο μέγιστο για την χρηματοδότηση του έργου που αποτελεί αναγκαίο έργο και πάγιο αίτημα για την σχολική μας κοινότητα.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων