Πέμπτη 22.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με επίσκεψη στα Τρίκαλα… επιβεβαίωσε τη θέση του ο Σερέτης!

15.04.2020

Με την παρουσία του στα Τρίκαλα… επιβεβαιώνει την θέση του ως διοικητής της 5ης ΥΠΕ ο κ. Φώτης Σερέτης, μετά τις κάρτες ευχών που απέστειλε ο Τρικαλινός υποδιοικητής Ηλίας Τσιαούσης και στις οποίες υπέγραφε ως… διοικητής (διαβάστε εδω https://www.energospolitis.gr/thessalia-ygeia-5h-ype-tisaoysis/).

Μάλιστα ο κ. Σερέτης μαζί με τον διοικητή του νοσοκομείου απέστειλαν το παρακάτω δελτίο τύπου για να διασκεδάσουν τις… εντυπώσεις όχι μόνο για την κάρτα του κ. Τσιαούση (ισχυρίστηκε λάθος αλλά φαίνεται πλέον πως υπάρχει θέμα), αλλά και την έλλειψη σε μέσα ατομικής προστασίας των εργαζομένων, που καταγγέλλουν γιατροί και εργαζόμενοι.

Το δελτίο τύπου: «Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων πραγματοποίησε ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης. Επιθεώρησε την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τους χώρους όπου στεγάζεται ο ΟΚΑΝΑ, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κωνσταντίνο Γρηγορίου. Διεπίστωσε την ετοιμότητα και το υψηλό φρόνημα των επαγγελματιών της Υγείας, την επάρκεια των μέσων ατομικής προστασίας των εργαζομένων καθώς και την τήρηση των κανόνων ασφαλείας. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη λειτουργία του Νοσοκομείου και ευχήθηκε σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση».