Τρίτη 09.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

“Τραγουδάμε για να σμιξουμε τον κόσμο”

16.02.2021 /
Διαδικτυακή συναυλία διεκδίκησης και αλληλεγγύης του Παραρτήματος Τρικάλων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.
21 και 22 Φεβρουαρίου, στις 20:00 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας www.texneslive.gr
Κόντρα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας και γενικότερα ο πολιτισμός, ενώνουμε τις φωνές μας και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους ανθρώπους που το εχουν ανάγκη.
Η συναυλία αποτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός, ιδιαίτερα μέσα στις υπάρχουσες συνθήκες, λόγω της συμμετοχής και σύμπραξης πάνω απο 45 καλλιτεχνών, μουσικών και τραγουδιστών. Αποτελεί μια προσφορά του Συλλόγου και των καλλιτεχνών που συμμετέχουν προς τον λαό που δεν το βάζει κάτω αλλά αγωνίζεται.
Ζητάμε από όλους τους συναδέλφους/ες, φίλους/ες να στηρίξουν τον αγώνα που κάνει ο Σύλλογος για την επιβίωση του κλάδου σε πρωτοφανείς συνθήκες, για τη δημιουργία του Ταμείου Αλληλεγγύης του Συλλόγου, για την στήριξη συναδέλφων που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.
Απευθυνόμαστε πλατιά σε όλους τους ανθρώπους που παρακολουθούν τον αγώνα μας να στηρίξουν και να βοηθήσουν να φτάσει παντού το μήνυμα αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας.
Αγοράζετε (μέσω τραπεζικής κάρτας) εισιτήριο το οποίο προορίζεται για τη δημιουργία του Ταμείου Αλληλεγγύης. Παράλληλα και ανεξάρτητα με την παρακολούθηση της συναυλίας καλούμε όλους τους φίλους να ενισχύσουν οικονομικά το Ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου μας, καταθέτοντας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό
GR 080 1100 40 00 00 00 4060 806264 (Εθνική Τράπεζα).