Σάββατο 24.02.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τράγκας: Δεσμεύτηκε η περιουσία της συζύγου του και δύο συνεργατών του

08.06.2022 /

Σύμφωνα με τον Alpha δεσμεύεται και η περιουσία της συζύγου του Γιώργου Τράγκα και ξεκινά μια παράλληλη έρευνα και για τα δικά της οικονομικά της στοιχεία.

Η Αρχή για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος δέσμευσε, συνολικά την περιουσία της συζύγου του Γιώργου Τράγκα και θα γίνει έρευνα και για το πόθεν έσχες της και αν είναι ακριβείς οι δηλώσεις που έχει υποβάλει

Η δέσμευση της περιουσίας της Μαρίας Καρρά δεν αφορά τα περιουσιακά στοιχεία και τα ακίνητα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα. Πρόκειται δηλαδή για την ατομική περιουσία της συζύγου του.

Οπως ανέφερε ο Alpha, o επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χήρα του εκδότη και δημοσιογράφου είχε ενεργή συμμετοχή στην απόκτηση χρημάτων. Δηλαδή γνώριζε και συμμετείχε στα πάντα, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Παράλληλα έχουν δεσμευτεί και οι περιουσίες δύο συνεργατών του Γιώργου Τράγκα. Πρόκειται για δύο Έλληνες μια γυναίκα και ένας άνδρας και είχαν συμμετοχή σε εταιρίες και σε μία από αυτές ήταν μέλη του ΔΣ.

Δήλωναν επιχειρηματίες χωρίς δραστηριότητα και συμμετείχαν σε εταιρίες που άνοιγαν και έκλεισαν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

πηγή: newsit.gr

Ετικέτες:

[fbcomments]