Τετάρτη 08.02.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σειρά επαφών Γιώργου Τράγκα σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα

14.11.2021

Στο Δημαρχείο Καλαμπάκας βρέθηκε χθες ο Πρόεδρος του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργος Τράγκας τον οποίο υποδέχθηκε  ο Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος. Σήμερα στις 11.00 θα δώσει συνέντευξη τύπου στα Τρίκαλα ενώ το μεσημέρι θα έχει πάλι επαφές με φορείς στην Καλαμπάκα.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον κ. Τράγκα, του περιέγραψε την κατάσταση του Δήμου Μετεώρων και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα των πόρων που εισπράττει ο Δήμος μας από το Υπουργείο Εσωτερικών, τονίζοντας ότι τα πληθυσμιακά κριτήρια αδικούν έναν δήμο όπως ο δικός μας, και ότι θα έπρεπε να λαμβάνονται υπόψη επίσης και τα κριτήρια της έκτασης (ο Δήμος Μετεώρων είναι δεύτερος στη χώρα μας) αλλά και οι επισκέπτες που δέχεται.

Ο κ. Τράγκας σημείωσε ότι η πατρίδα μας βρίσκεται σε παρακμή και ότι ο πολιτικός κόσμος στην Αθήνα λέει πελώρια ψέματα, διότι η Ελλάδα έχει ένα πρωτοφανές δημόσιο χρέος που αγγίζει το μισό τρισ. δολάρια.

Αναφορικά με τη στελέχωση του κινήματος είπε ότι δεν επιδιώκει να έχει μαζί του ανθρώπους ή του ύψους ή του βάθους αλλά κανονικούς ανθρώπους, καθώς λείπει από την πολιτική η λογική και η ανθρωπιά.

«Λεφτά δεν έχει η πατρίδα, αλλά έχει μια βαριά βιομηχανία, τον τουρισμό, την οποία

Στο Δημαρχείο βρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μετεώρων Νίκος Φωλίνας και οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Παπανικολάου και Βασίλης Τσίκαρης, ενώ τον κ. Τράγκα συνόδευε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοτοπούλης, τοπικό στέλεχος του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

[fbcomments]