Πέμπτη 29.09.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τους πήρε η… χαρά στην τοπική Νέα Δημοκρατία

02.03.2022

Αν κάπου αυτό τον καιρό οι διεργασίες που γίνονται για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου αξίζουν τον κόπο και έχουν ένα πραγματικό υπόβαθρο, αυτές είναι στο κυβερνών κόμμα μιας και βλέπει πάλι πρωτιά… άρα και τουλάχιστον δύο έδρες στο νομό.

Την μία την ξέρουν όλοι και δεν είναι άλλη από του υπουργού Κώστα Σκρέκα. Από εκεί και κάτω γίνεται κυριολεκτικά ένας χαμός.

Αυτός που φαίνεται να ξεχωρίζει λίγο είναι ο Θανάσης Λιούτας που και το βουλευτικό γραφείο δουλεύει και πορεύτηκε με σύνεση αυτόν τον καιρό, σε αντίθεση με την συνάδελφό του Κατερίνα Παπακώστα που τα πολλά μέλη της Ν.Δ. της προσάπτουν έπαρση και αλαζονεία.

Στον αντίποδα της Παπακώστα… και ίσως όχι τυχαία, έρχεται μια υποψηφιότητα που ακούει στο όνομα Χαρά Ξάνθη, είναι νέα και ωραία… και με πολλές Νεοδημοκρατικές περγαμηνές… που σίγουρα μπορούν να την καταστήσουν ως σημαδάκι για τους πρώτους, τρόπο με τον οποίο εκλέχθηκε και η σημερινή βουλευτίνα.

Από εκεί και μετά, δυναμική επανεμφάνιση κάνει ο Ηλίας Βλαχογιάννης που ξέρει πως είναι η τελευταία του φορά και πρέπει να τα δώσει όλα, ενώ ο μικρός Μικέλη Χατζηγάκης φαίνεται πως απλά ακολουθεί τους άλλους ασθμαίνοντας…

Βέβαια όλα αυτά… αν δεν κατέβει ο Μιχαλάκης.

Ετικέτες: ,