Τρίτη 25.06.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Του «κουτρούλη ο γάμος» γίνεται στην τοπική Νέα Δημοκρατία

15.04.2016

Του «κουτρούλη ο γάμος» γίνεται κυριολεκτικά στη Νέα Δημοκρατία, ποιος τελικά θα ελέγξει την προεδρία της ΝΟΔΕ Τρικάλων, αφού οι επιστολές και τα δελτία τύπου ακολουθούν το ένα το άλλο και όποιο τελικά να είναι το αποτέλεσμα, την Κυριακή το βράδυ το μόνο σίγουρο είναι πως οι μισοί δεν θα μιλάνε τους άλλους μισούς.

Στην υπόθεση έχουν εμπλακεί για τα καλά άπαντες κυριολεκτικά, με μοναδικό στόχο την… συγκέντρωση όσων περισσότερων «κουπονιών» μπορέσουν για το συνέδριο με στόχο την διαπραγμάτευση μιας θεσούλας… υποψηφίου βουλευτή ή «κομματάρχη»… που θα καθορίζει τις εξελίξεις στο νομό… ως συνομιλητής του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσότακη.

Η οριστική κατάσταση των εκλεκτόρων είναι… άγνωστη ακόμη αφού εκρεμμούν οι ενστάσεις του Μπαγιώτη αλλά και του προέδρου ΝΕΦΕ… που όμως αδειάστικε από την… ίδια τη ΝΕΦΕ που κάνει λόγο για προσωπικές του απόψεις.

Την ίδια ώρα τα τηλέφωνα των… αμφιταλαντευόμενων εκλεκτόρων έχουν σπάσει, ενώ κάποιοι από αυτούς ακούγεται πως θα είναι οι μεγάλοι… κερδισμένοι όχι μόνο… πολιτικά.

Η ΝΕΦΕ με δελτίο τύπου επισημαίνει:

Σχετικά με επιστολές που δόθηκαν στην δημοσιότητα σας γνωρίζουμε ότι ουδέποτε  συνεδρίασε η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή Τρικάλων.

Οι επιστολές οι οποίες βγήκαν στην δημοσιότητα ήταν προσωπικές αναφορές του προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής χωρίς να γνωρίζουμε το περιεχόμενό τους.

Σας κάνουμε δε γνωστό ότι ο τελικός εκλογικός κατάλογος περιέχει και τα 13 μέλη της ΟΝΝΕΔ και δεν αμφισβητείται από κανέναν η κομματική τους  ιδιότητα.

ΝΕΦΕ Τρικάλων

 

[fbcomments]