Κυριακή 26.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τοποθέτηση ΑΤΜ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας στο Αγναντερό

19.08.2021 /

 

Στην τοποθέτηση μηχανήματος ΑΤΜ στον χώρο του πρώην Δημαρχείου Αγναντερού, προχώρησε την Πέμπτη 19/08, ο Δήμος Μουζακίου στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει με την Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των κατοίκων καθώς και των γύρω κοινοτήτων της ευρύτερης περιοχής.

Η παράδοση του ΑΤΜ έγινε από τον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, Γιώργο Μπούκη στον Δήμαρχο Μουζακίου, Θεοφάνη Στάθη, παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου και μέλος του ΔΣ της τράπεζας, Γιώργο Παπακώστα και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αγναντερού, Νικήτα Παπακώστα.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης, τόνισε: «Η τοποθέτηση αυτόματου μηχανήματος συναλλαγών στο Αγναντερό, ήταν ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Ο Δήμος μας, μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η εκπλήρωσή του αιτήματός τους αποτελεί γεγονός. Μέλημά μας, είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου και η διευκόλυνση των δημοτών μας, καθώς δεν χρειάζεται πια να διανύουν χιλιομετρικές αποστάσεις για να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας και τον Πρόεδρό της Γιώργο Μπούκη για τη συνεργασία».

Να σημειωθεί πως από το συγκεκριμένο ΑΤΜ διενεργούνται τραπεζικές συναλλαγές όλων των υπόλοιπων τραπεζών με το πρόγραμμα ΔΙΑΣ.