Τρίτη 25.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

1.000 Ευρώ πήρε… ο γάιδαρος στη “ζωντανή φάτνη” Φαρκαδόνας

16.01.2015

Απίστευτα πράγματα προκύπτουν από τον… λογαριασμό (ένα μπακαλοτεύτερο) στην «ζωντανή  φάτνη Φαρκαδόνας», σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε το blog ΖάρκοNow.

Μόνον ο σταυλίτης που είχε τον γάιδαρο πήρε για 24 μέρες 840 ευρώ (ούτε μια porsche να την κάνεις βόλτες δεν καίει τόσο), ενώ απίστευτα είναι και τα ποσά για περίφραξη (1.000 ευρώ), για… εκπαίδευση 1.500 (και του γαϊδάρου;), ενώ ο κ. Οδυσσέας Ράπτης και πιο συγκεκριμένα το e-trikala, «τσίμπισε» 4.210 ευρώ.

FATNI

Αναλυτικά το δημοσίευμα έχει ως εξής:

«Αναμφισβήτητα αποτέλεσε το νούμερο ένα θέμα συζήτησις τις ημέρες των εορτών σε όλα τα χωριά(και όχι μόνο) του Δήμου Φαρκαδόνας. Πολλοί οι υποστηρικτές του

εγχειρήματος…άλλοι τόσοι αυτοί που το κατέκριναν. Οι λεκτικοί τσακωμοί στις καφετέριες, κρατάνε μέχρι και σήμερα! Δέκα ημέρες μετά την τελετή λήξης…για το πόσο ωφέλιμο ήταν για τον τόπο μας αυτό το μοναδικό(σε όλη την Ελλάδα) εορταστικό σόου. Να θυμίσουμε μέσα σε όλα αυτά ότι ήταν και η αιτία αποπομπής της τότε αντιδημάρχου Παιδείας(κ.α.) κα Λένας Στεργίου Μπότη, που διαφώνησε με την ιδέα αυτή καθώς θεώρησε το ποσό εξωπραγματικό.

Το ΖάρκοNow κατάφερε να βρει και σας παρουσιάζει την λίστα με τα χρηματικά έξοδα της πολύ ξακουστής “Ζωντανής Φάτνης”:

*Τα έσοδα του Δήμου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά»!