Κυριακή 05.02.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τον παράτησε γιατί ήταν… φαλακρός

14.03.2022

Γάμος φιάσκο στην Ινδία με τον γαμπρό να μένει «μπουκάλα» όταν η νύφη αρνήθηκε να τον παντρευτεί, λίγη ώρα πριν την τέλεση του μυστηρίου, γιατί ανακάλυψε ότι αυτός ήταν φαλακρός.

Τα συνοικέσια είναι μια πρακτική που συμβαίνει συχνά στην Ινδία καθώς οι οικογένειες κανονίζουν και διαπραγματεύονται την προίκα της νύφης προς τον γαμπρό πολύ πριν τελεσθεί το μυστήριο.

Ορισμένες φορές η νύφη και ο γαμπρός γνωρίζονται ή επιλέγουν να παντρευτούν από έρωτα. Υπάρχουν όμως και γάμοι που γίνονται ενώ ο γαμπρός και νύφη δεν έχουν δει ποτέ ο ένας τον άλλο. Ακόμα και έτσι όμως δύσκολα να χαλάσει ένας γάμος καθώς όπως προείπαμε όλες οι λεπτομέρειες έχουν κανονιστεί από τις οικογένειες.

Ωστόσο σε ένα πρόσφατο γάμο στην περιοχή Εταγαχ στο Κανπούρ όλα πήγαν στραβά, καθώς η νύφη αρνήθηκε να παντρευτεί τον «αρραβωνιαστικό» της όταν κατάλαβε ότι ήταν φαλακρός.

Σύμφωνα με τους Times of India, όλα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο, η πομπή ανταλλαγής γιρλάντας είχε ήδη γίνει, αλλά η καταστροφή ήρθε όταν η νύφη παρατήρησε ότι ο μελοντικός σύζυγός της τακτοποιούσε τα παραδοσιακά καλύμματα της κεφαλής του. Έτυχε να το αναφέρει σε κάποιον από το περιβάλλον της, και εκείνοι απάντησαν ότι μπορεί να οφείλεται στο ότι ήταν στην πραγματικότητα φαλακρός και φορούσε περούκα.

Σοκαρισμένη από την αποκάλυψη, η γυναίκα ρώτησε τον γαμπρό και εκείνος της επιβεβαίωσε ότι στην πραγματικότητα ήταν φαλακρός. Αυτή τότε λιποθύμησε επί τόπου. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της λίγο αργότερα, αρνήθηκε να ολοκληρώσει το γάμο, ειδοποιώντας την οικογένειά της ότι σε καμία περίπτωση δεν θα παντρευόταν έναν φαλακρό άνδρα.

Οι συγγενείς της γυναίκας προσπάθησαν να της αλλάξουν γνώμη, αλλά δεν την έπεισαν, οπότε δεν είχαν άλλη επιλογή από το να πουν στην οικογένεια του γαμπρού ότι ο γάμος δε θα ολοκληρωνόταν. Υπήρξε μικρή συμπλοκή, με την οικογένεια της νύφης να κατηγορεί την πλευρά του γαμπρού ότι τους εξαπάτησε μη αποκαλύπτοντας την κατάσταση των μαλλιών του.

Στο τέλος, μπήκαν οι γέροντες του χωριού και ηρέμησαν τα πνεύματα, και οι δύο οικογένειες τράβηξαν τους δικούς τους δρόμους. Ωστόσο, σύμφωνα με τοπικές αστυνομικές πηγές, και οι δύο πλευρές κατέληξαν να υποβάλλουν μηνύσεις η μία εναντίον της άλλης, υποστηρίζοντας ότι είχαν εξαπατηθεί.

«Αργότερα και τα δύο μέρη απέσυραν τις αντίστοιχες μηνύσεις τους και έλυσαν μεταξύ τους το θέμα που είχε προκληθεί», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ετικέτες: ,

[fbcomments]