Κυριακή 25.09.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Tο πρωί της Τετάρτης το τελευταίο αντίο στον 33χρονο Τρικαλινό Δημήτρη Ζαφείρη

16.08.2022 /

Η σωρός του Οιχαλιώτης συγγραφέας που μας χάρισε μοναδικά έργα του, μεταφέρεται στο γενέθλιο τόπο του, για να ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του που τόσο αγάπησε και ποθούσε στα λίγα χρόνια της ζωής του

Το τελευταίο αντίο στον 33χρονο Δημήτριο Ζαφείρη θα πουν το πρωί της Τετάρτης 17 Αυγούστου, συγγενείς και φίλοι του, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας. Ο άτυχος νέος έφυγε πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή, στο εξωτερικό όπου διέμενε και εργαζόταν.

Η σωρός του Οιχαλιώτης συγγραφέας που μας χάρισε μοναδικά έργα του, μεταφέρεται στο γενέθλιο τόπο του, για να ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του που τόσο αγάπησε και ποθούσε στα λίγα χρόνια της ζωής του. Η μοίρα ήταν ιδιαίτερα σκληρή μαζί του, κόβοντας το νήμα της ζωής του, αρκετά νωρίς και τόσο ξαφνικά σκορπώντας βαρύ πόνο στην οικογένεια του, στους φίλους του και στην τοπική κοινωνία. Το χαμόγελο, η ευαισθησία του, η αγάπη για τους γύρο του, έσβησαν νωρίς σκορπίζοντας πόνο και θλίψη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 11:00 στην Οιχαλία.

Αφήνει πίσω τους γονείς Ευαγγελία και Ηλία, την σύντροφο του Σόνια, τα αδέρφια Φωτεινή και Θωμά, Χριστίνα και Κριστιάν, Δάφνη και τα ανίψια Σπυρίδων, Ηλίας, Οφηλία.

tv10.gr