Παρασκευή 23.02.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Το 7ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων ετοιμάζεται!

10.05.2022 /

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή συνέλευση

Με ιδιαίτερα μεγάλη ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 9 Μαΐου η πρώτη Ανοιχτή Συνέλευση του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων, έπειτα από δύο χρόνια αναβολής λόγω πανδημίας. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης εκφράστηκε από πλευράς των συμμετεχόντων η σημασία της διοργάνωσης σε μια εποχή πολλαπλής κρίσης, με την κοινωνική ενεργοποίηση και δράση να αποτελεί αναγκαιότητα.

Για τον λόγο αυτό, προτεραιότητα στη συζήτηση για την οργάνωση του κορυφαίου συλλογικού κοινωνικού και πολιτιστικού γεγονότος της περιοχής μας, στάθηκε το πλαίσιο των κοινωνικών και πολιτικών θεμάτων που θα αναδειχθούν μέσα από συζητήσεις, εκθέσεις φωτογραφίας και πολιτιστικές δράσεις του 7ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων.

Προχωράμε συλλογικά, ώστε μέσα από το διήμερο δράσης και ενεργοποίησης του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων, να επικοινωνήσουμε το όραμά μας για έναν κόσμο ειρηνικής συνύπαρξης, κοινωνικής δικαιοσύνης, ανθρώπινο και αξιοβίωτο.

Οι συνελεύσεις θα συνεχιστούν, με την επόμενη να έχει καθοριστεί τη Δευτέρα 16 Μαΐου, στις 21:00 στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο Rossonero (Αμαλίας 18).

Ανοικτή Συνέλευση Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων

[fbcomments]