Από αύριο Πέμπτη θα προβάλλεται στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία «Τι Θα Πει ο Κόσμος».
Πρόκειται για ταινία σε σκηνοθεσία «Iram Haq», όπου πρωταγωνιστούν οι Maria Mozhdah, Adil Hussain και Ekavali Khanna.
Λίγα λόγια
H δεκαεξάχρονη Nisha ζει διπλή ζωή. Στο σπίτι, με την οικογένειά της, είναι η τέλεια Πακιστανή κόρη. Έξω, παρέα με τους φίλους της, είναι μια συνηθισμένη Νορβηγίδα έφηβος. Όταν ο πατέρας της την βρίσκει στο κρεβάτι με το φίλο της, οι δύο κόσμοι της Nisha συγκρούονται βίαια.
Οι γονείς της αποφασίζουν να την τιμωρήσουν για παραδειγματισμό: την απαγάγουν και την πάνε στο Πακιστάν για να μείνει εκεί με συγγενείς της οικογένειας. Σε μια χώρα που της είναι τελείως ξένη, η Nisha αναγκάζεται να προσαρμοστεί στην κουλτούρα των γονιών της.
Ώρες προβολών
καθημερινά (εκτός Δευτέρας και Σαββάτου) 20.00 & 22.15
Την Κυριακή μια προβολή, στις 20.00.
Πληροφορίες
Τηλ. 24310 20090, http://cine-mylos.blogspot.com
facebook/Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων