Κυριακή 13.06.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Την Παρασκευή ο προϋπολογισμός του Δήμου Φαρκαδόνας

26.12.2018 /

Άναψε το πράσινο φως για τη διεξαγωγή της νέας ειδικής συνεδρίασης στην οποία θα τεθεί προς ψήφιση ο προϋπολογισμός και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης

Στις 6 του απογεύματος της Παρασκευής αναμένεται να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας προκειμένου να συζητήσει τον προϋπολογισμό του 2019 καθώς επίσης και το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης για το 2019.

Πρόκειται για τον τελευταίο προϋπολογισμό της παρούσας δημοτικής περιόδου, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί την περασμένη εβδομάδα, ταυτόχρονα με το πρόγραμμα εκτελεστέων έργων.

Τότε όμως η συζήτηση του προϋπολογισμού καθώς επίσης και του ολοκληρωμένου προγράμματος είχε αναβληθεί καθώς τα σχέδια τους δεν είχαν εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Η εν λόγω επιτροπή συνεδριάζει κάθε Παρασκευή ενώ το δημοτικό συμβούλιο είχε προγραμματιστεί και διεξήχθη την περασμένη Τρίτη.

Αποτέλεσμα αυτού ο Δήμος Φαρκαδόνας παρέμεινε στην αναμονή 3 ημέρες, όπου και συνεδρίασε η επιτροπή, έδωσε την έγκριση και πλέον εκδόθηκαν οι προσκλήσεις του συμβουλίου.

krinitrikalon.gr