Κυριακή 24.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εφαρμογή μέτρων: Επεσε ξύλο και πήραν με τις καρέκλες τους αστυνομικούς στο Βόλο- Αλλη μια σύλληψη στα Τρίκαλα

14.07.2021

Απίστευτες καταστάσεις μεταξύ αστυνομικών και καταστηματαρχών εξελίσσονται πλέον στην προσπάθεια εφαρμογής των μέτρων από τους πρώτους και με τους δεύτερους να προσπαθούν να κρατηθούν όρθιοι… μετά τη λαίλαπα του κορονοϊού κρατώντας τα καταστήματα τους ανοιχτά και με μουσική μέχρι αργά και… με λίγους πελάτες περισσότερο.

Χθες στο Βόλο αστυνομικοί, με τον ιδιοκτήτη και δύο πελάτες ήρθαν στα χέρια, αρνούμενοι τον έλεγχο, ενώ στα Τρίκαλα είχαμε τη σύλληψη ενός ακόμη υπευθύνου μπαρ. Τα πράγματα αναμένεται να γίνουν πιο ακραία από τις 16 το μήνα που μπαίνουν σε εφαρμογή τα μέτρα και για τους εσωτερικούς χώρους αλλά και για τον διαχωρισμό εμβολιασμένων και μη… 

 

Στα Τρίκαλα

Συνελήφθη, σήμερα (14-07-2021) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη  ως εκπρόσωπος να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχει θέσει σε λειτουργία  στερεοφωνικό συγκρότημα, με χρήση ενισχυτή και ηχείων (ηχείο στον εξωτερικό χώρο), αναπαράγοντας μουσική και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Στη Λάρισα

Συνελήφθη, σήμερα (14-07-2021) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να εξυπηρετεί, πέραν των καθήμενων πελατών, τρεις όρθιους πελάτες, παραβιάζοντας τις προϋποθέσεις λειτουργίας του καταστήματος, καθώς και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, εκπέμποντας μουσική χωρίς την απαιτούμενη άδεια παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής, διαταράσσοντας παράλληλα την κοινή ησυχία των περιοίκων. Σε βάρος του επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των -5.000- ευρώ, ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για -7- ημέρες.

Στον Βόλο

Συνελήφθη, χθες (13-07-2021) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (ψητοπωλείο), να εξυπηρετεί καθήμενους πελάτες σε μη προβλεπόμενο χώρο του καταστήματος, παραβιάζοντας τις ισχύουσες διατάξεις. Επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των -2.000- ευρώ, ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για -7- ημέρες.

Επεσε και ξύλο

Συνελήφθησαν, σήμερα (14-07-2021) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, τρεις ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απείθειας, της απειλής, της εξύβρισης, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και της σωματικής βλάβης. Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, ευρισκόμενοι σε ανοιχτό χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ – μπαρ) κατά την άφιξη των προαναφερόμενων αστυνομικών, ο ένας, ως ιδιοκτήτης του καταστήματος, αρνήθηκε τον επικείμενο έλεγχο των αστυνομικών, ενώ οι άλλοι δύο, εξύβρισαν, απείλησαν και έρριψαν τραπεζοκαθίσματα εναντίον τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.