Πέμπτη 23.05.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κουρέτας: «Δεν είμαι ούτε ΠαΣοΚ ούτε ΣΥΡΙΖΑ»

18.10.2023

«Δεν είμαι ούτε ΠαΣοΚ ούτε ΣΥΡΙΖΑ» φέρετε να δήλωσε στον Αρη Πορτοσάλτε με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία όπως είπε ο ίδιος στον ΣΚΑΙ,  ο νέος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας που μετά την χθεσινή του επίσκεψη στον πρωθυπουργό φαίνεται να χαράσσει άλλη γραμμή πλεύσης.

Μάλιστα σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ ο ίδιος ο κ. Κουρέτας, ερωτηθείς για το αν πρόκειται να συναντηθεί με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ανέφερε ότι «ίσως να μην χρειάζεται, αφού καλύφθηκε από αυτά που συζήτησε με τον πρωθυπουργό».

«Είχα ακούσει και προεκλογικά τα περί ασυνεννοησίας με την κυβέρνηση. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος τεχνοκράτης, μετριοπαθής. Βλέπω ότι πριν συμπληρωθούν δύο μέρες (από την εκλογή μου) εγώ ήμουν εδώ κι ενημερώθηκα. Θεωρώ ότι θα είμαι 100% έτοιμος την 1/1 (που αναλαμβάνω ως περιφερειάρχης). Θεωρώ ότι αυτό εκτιμήθηκε και από τον πρωθυπουργό», δήλωσε.

Για αυτό ίσως Πασοκοι και Συριζαίοι αλαλάζοντες των πανηγυρισμών… καλό είναι να κάνουν λίγο κράττει γιατί θα πέσουν από τα σύννεφα.

O κ. Κουρέτας είπε επίσης ότι η συνάντηση με τον πρωθυπουργό έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

«Έβαλα κάποια ζητήματα ενημέρωσης δηλαδή να έχω μια πρωτογενή ενημέρωση από το τι γίνεται, ποιος είναι o σχεδιασμός, ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα των έργωn. (…) Mε διαβεβαίωσαν ότι θα την πάρω από τους υπεύθυνους υπουργούς πολύ σύντομα, δηλαδή από τον κ. Λιβάνιο, τον κ. Τριανταφυλλόπουλο και νομίζω και τον κ. Ταχιάο», είπε ο κ. Κουρέτας, ενώ συμπλήρωσε ότι «ζήτησα να συμμετέχω στο νέο συντονιστικό όργανο, το οποίο γίνεται για να αποκατασταθεί η αξιοπιστία της Περιφέρειας στη σύνδεση με την κυβέρνηση και τους θεσμούς, το οποίο είχε διαταραχθεί» ανέφερε.

[fbcomments]